Bezoek deze winter de markt van Ferry Lane met de actie van eBook.nl

14-12-2021

Mocht je nog niet de markt van Ferry Lane hebben bezocht heeft eBook.nl vandaag en morgen een prachtige actie voor jou. 14 en 15 december kan jij de eerste twee boeken in de serie als e-book komen voor maar €4,99 per stuk. 

Welkom in Ferry Lane

Ferry Lane market #1

Het dorpje Hartmouth in Cornwall is het decor van Welkom in Ferry Lane het eerste deel van de Ferry Lane-feelgoodserie van Nicola May, de Britse hitauteur van de Cockleberry Bay-serie. De 33-jarige Kara droomt van een opleiding tot bloemist. Ze kan haar alleenstaande vader echter niet in de steek laten en dus kiest ze voor the next best thing: bloemen verkopen op de markt. Als er meerdere dingen gebeuren die Kara’s leven op z’n kop zetten, ontdekt ze dat je er niet voor anderen kunt zijn als je er niet in de eerste plaats voor jezelf bent. Met Welkom in Ferry Lane heeft bestsellerauteur Nicola May een ijzersterk begin van haar nieuwe hitserie geschreven. Lees ook De sterrenhemel boven Ferry Lane, het tweede deel van de Ferry Lane-serie.

De sterrenhemel boven Ferry Lane

Ferry Lane market #1

Toen Star, de hoofdpersoon in De sterrenhemel boven Ferry Lane van Nicola May, op zestienjarige leeftijd zwanger raakte, dacht ze dat haar leven over was. Nu is ze drieëndertig, moeder van Skye en de eigenaar van de succesvolle sieradenkraam op Ferry Lane Market en is ze dolgelukkig met haar leven. Hoewel... Een paar maanden geleden ontmoette ze de Amerikaanse toerist Jack en Star durfde eindelijk haar hart weer open te stellen voor de liefde. Totdat Jack plotseling vertrok, zonder afscheid te nemen. Star doet er alles aan om hem te vergeten en de knappe en lieve Conor geeft haar wat afleiding. Maar dan staat Jack opeens weer voor haar neus... De sterrenhemel boven Ferry Lane van Nicola May is het tweede deel van de hilarische Ferry Lane-feelgoodserie.

Kan je geen genoeg krijgen van Ferry Lane? Reserveer dan direct het derde deel De regenboog naar Ferry Lane

>