Book Bingo april 2020

01-04-2020

In maart werd er weer lekker gebingoëd en we hebben dan ook weer genoten van jullie inzendingen. Tot onze spijt hebben we deze maand geen winnaar kunnen kiezen. In verband met het Coronavirus zijn wij niet op kantoor aanwezig en is het voor ons dus heel lastig om de prijs naar de winnaar te versturen. Daarom schuiven we de prijs van afgelopen maand door naar deze maand. Natuurlijk wél met een leuk extraatje!

In april valt er een gesigneerd exemplaar van Grenzeloos van Lis Lucassen te winnen. Grenzeloos is het eerste deel in de California Campus-serie, waarin Rebecca voor een semester naar California verhuist. Daarnaast valt er deze maand ook een exclusief gesigneerd geprint exemplaar te winnen van Niet normaal meer. Dit is een kort verhaal door Marina Folkers dat alleen als e-book verschenen is.

Grenzeloos

De Nederlandse Rebecca gaat naar Californië om een semester te studeren, maar vooral om weg te vluchten van haar leven in Nederland. Op haar eerste dag ontmoet ze de eigenzinnige Dee, die bij de fietsverhuur op de campus werkt. Niet veel later wordt Rebecca op de fiets bijna aangereden door een jongen die aangeschoten achter het stuur zit. Een van zijn vrienden is Thor, stiefbroer van Dee en ster van het footballteam. Hij maakt een vuur in haar los dat ze nooit eerder heeft gevoeld – zelfs niet voor David, de man met wie ze in Nederland nog altijd getrouwd is.

Niet normaal meer

Soms is “niet normaal’ alles wat je nodig hebt, bewijst Marina Folkers in het korte feelgoodverhaal Niet normaal meer. Drinken om te vergeten is nooit een goed idee. Toch laat Liv zich op een moeilijke winteravond in een club in Londen helemaal gaan, zodanig dat haar ex Alex haar moet komen ophalen om Liv verdere publieke schande te besparen. En ze had hem al zo vaak vernederd. Alex neemt haar mee naar zijn strandhuis, waar het rustig en veilig is. Als Liv echter de volgende ochtend nuchter wakker wordt, moet ze Alex onder ogen komen, maar ook haar eigen stommiteiten.

Kans maken op deze toffe prijs? Stuur dan uiterlijk 30 april 2020 23:59 uur jouw bingokaart met een volle rij naar ons toe en wie weet ligt begin april dit gesigneerde exemplaar bij jou in de brievenbus! Meer informatie over de Z&K Book Bingo vind je hier.

>