Book Bingo juli 2020

01-07-2020

Het is alweer het einde van de maand juni en dat betekent dat wij weer een nieuwe winnaar gaan kiezen voor de Z&K Book Bingo 2020. Jullie hebben weer supertoffe inzendingen gestuurd dus het was opnieuw een hele lastige keuze. De winnaar van deze maand is Bregje van de Weijer. Gefeliciteerd Bregje, de prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Deze maand hebben we ook weer een superleuke prijs voor de winnaar van de Book Bingo. In juli maak je namelijk kans op een exclusieve Z&K magnetische boekenlegger, een exclusieve Z&K tote bag én één van de twee nieuwe paperbacks van Marina Folkers naar keuze. Ga jij voor Faye en Sean of voor Zoektocht terug?

Faye en Sean

In Faye en Sean wordt Faye als tienjarige door de ondoorgrondelijke Sean gered. Ze verklaart hem tot haar persoonlijke held. Als zij volwassen wordt, gaat ze op zoek naar zichzelf en de liefde. Maar staat haar vriendschap met Sean hierbij niet in de weg?

Sean heeft een moeilijke jeugd en alleen muziek houdt hem op de been. Dan komt de onhandige Faye in zijn leven en mede dankzij haar maakt hij zijn dromen waar. Maar durft hij ook te gaan voor wat hij het liefste wil in zijn leven?

Zoektocht terug

Wanneer Caitlin, hoofdpersoon in Zoektocht terug, een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de Britse hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al Caitlins zekerheden, zoals haar jarenlange, stabiele relatie met Steven, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, maar dit wordt haar moeilijk gemaakt door Max Jordan, een beroemde filmster die ook befaamd is om zijn charme. Hij rammelt met plezier aan haar overtuigingen en zet de boel nog meer op zijn kop. Lukt het Caitlin om de weg terug te vinden?

Wil jij kans maken op deze supertoffe prijs? Stuur dan uiterlijk 31 juli 23.59 uur jouw bingokaart met een volle rij naar ons toe en wie weet ligt de prijs binnenkort bij jou in de brievenbus! Meer informatie over de Z&K Book Bingo vind je hier.

>