Book Bingo juni 2020

01-06-2020

De afgelopen maand hebben wij weer heel veel van jullie bingokaarten voorbij zien komen en jullie hebben weer superleuke inzendingen gestuurd! Het was opnieuw weer heel lastig kiezen, maar de winnaar van de maand mei is Kimberly Postema. Gefeliciteerd Kimberly, de prijs komt z.s.m. jouw kant op!

In juni is er weer een superleuke prijs te winnen met de Book Bingo! Deze maand maak je namelijk kans op een exemplaar van De waarheid van Colleen Hoover, een exclusief geprint en gesigneerd exemplaar van Niet normaal meer van Marina Folkers en een van de eerste, nieuwe, exclusieve Z&K magnetische boekenlegger.

De waarheid

De waarheid is een angstaanjagend goede en verslavende thriller van bestsellerauteur Colleen Hoover.

De spannende NA-thriller De waarheid van Colleen Hoover gaat over schrijfster Lowen. Ze kan nauwelijks rondkomen, tot ze de kans van haar leven krijgt: ze mag de populaire boekenserie van Verity Crawford voltooien, die door een auto-ongeluk zelf niet meer kan schrijven. Als Lowen door Verity’s aantekeningen gaat, ontdekt ze een ongepubliceerde autobiografie die verborgen had moeten blijven. Ze besluit om het verhaal verborgen te houden, ook voor Verity’s man Jeremy. Maar dan krijgt ze gevoelens voor Jeremy. Hoelang kan Lowen de waarheid voor zich houden?

De waarheid is duister, spannend en immens verslavend: een echte Hoover.

Niet normaal meer

Soms is “niet normaal’ alles wat je nodig hebt, bewijst Marina Folkers in het korte feelgoodverhaal Niet normaal meer. Drinken om te vergeten is nooit een goed idee. Toch laat Liv zich op een moeilijke winteravond in een club in Londen helemaal gaan, zodanig dat haar ex Alex haar moet komen ophalen om Liv verdere publieke schande te besparen. En ze had hem al zo vaak vernederd. Alex neemt haar mee naar zijn strandhuis, waar het rustig en veilig is. Als Liv echter de volgende ochtend nuchter wakker wordt, moet ze Alex onder ogen komen, maar ook haar eigen stommiteiten.

Wil jij kans maken op deze supertoffe prijs? Stuur dan uiterlijk 30 juni 2020 23.59 uur jouw bingokaart met een volle rij naar ons toe en wie weet ligt de prijs binnenkort bij jou in de brievenbus. Meer informatie over de Z&K Book Bingo vind je hier.

>