Book Bingo november 2020

05-11-2020

De maand oktober is alweer afgelopen en dat betekent dat wij weer een winnaar mogen kiezen voor de Z&K Book Bingo 2020. We zien elke maand steeds meer toffe inzendingen voorbij komen dus de keuze wordt voor ons steeds lastiger. De winnaar van deze maand is Nathalie Lamers! Gefeliciteerd Nathalie, de prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op!

In november hebben we weer een supervette prijs voor de winnaar van november! Je kunt met een volle rij namelijk een exemplaar van Het dorpje Happiness en Het geschenk van Happiness winnen! Wie wil dat nou niet? 

Het dorpje Happiness

Willow, de hoofdpersoon in Het dorpje Happiness van Holly Martin, heeft behoefte aan een nieuwe start. Haar relatie is net voorbij en iedereen in het dorpje waar ze woont, heeft er een mening over. Als Willow een advertentie ziet om een jaar lang gratis in het dorpje Happiness te wonen, lijkt het een droom. Ze pakt haar koffers en vertrekt. De droom blijkt te mooi om waar te zijn: het dorpje is lang niet zo lieflijk als op de foto’s en de meeste pittoreske pandjes bevinden zich in erbarmelijke staat. Maar Willow geeft niet zomaar op en gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Het dorpje Happiness van Holly Martin is het eerste deel van een heerlijke feelgoodserie over vriendinnen Willow en Ruby. Perfect voor de fans van Nicola May en Jenny Colgan.

Het geschenk van Happiness

Tijdens de feestdagen gaat Ruby op visite bij haar vriendin Willow in het dorpje Happiness. Kerst is altijd haar favoriete tijd van het jaar, dus als Ruby de kans krijgt om daar een winkeltje te runnen dat het hele jaar kerstspullen verkoopt, hoeft ze niet lang na te denken. Ze valt al snel voor Happiness en de inwoners, en ze wordt niet alleen verliefd op het dorpje...

Het geschenk van Happiness is het hartverwarmende tweede deel van de Happiness-serie van Holly Martin.

Wil jij kans maken op deze supertoffe prijs? Stuur dan uiterlijk 30 november 23.59 jouw bingokaart met een volle rij naar ons toe en wie weet ligt de prijs binnenkort bij jou in de brievenbus! 

>