Bookspot weekdeal

01-11-2021

Deze week heeft Bookspot een aantal Nicola May titels in prijs verlaagd! De actie loopt van 1 november tot 7 november. Wees er dus snel bij!

Welkom in Ferry Lane

Ferry Lane Market #1

Het dorpje Hartmouth in Cornwall is het decor van Welkom in Ferry Lane het eerste deel van de Ferry Lane-feelgoodserie van Nicola May, de Britse hitauteur van de Cockleberry Bay-serie. De 33-jarige Kara droomt van een opleiding tot bloemist. Ze kan haar alleenstaande vader echter niet in de steek laten en dus kiest ze voor the next best thing: bloemen verkopen op de markt. Als er meerdere dingen gebeuren die Kara’s leven op z’n kop zetten, ontdekt ze dat je er niet voor anderen kunt zijn als je er niet in de eerste plaats voor jezelf bent. Met Welkom in Ferry Lane heeft bestsellerauteur Nicola May een ijzersterk begin van haar nieuwe hitserie geschreven. Lees ook De sterrenhemel boven Ferry Lane, het tweede deel van de Ferry Lane-serie.

Van €9,99 naar €3,99

Mr. Swipe right

Swipe naar rechts en… het is een match! Mr. Swipe Right is de grappige feelgoodroman van feelgood-icoon Nicola May.

Mr. Swipe Right is de sexy feelgoodroman van Nicola May, waarin de verlegen Cali besluit om na een verbroken huwelijk een profiel aan te maken op een datingapp. Als Tinder-maagd verkent ze haar opties en ze stapt steeds verder uit haar comfortzone. Cali heeft het erg leuk, maar ze is op zoek naar meer dan alleen een leuke tijd. En als ze dat vindt, durft ze haar gebroken hart dan opnieuw open te stellen?

Mr. Swipe Right is een heerlijke hedendaagse feelgood waarin liefde verder gaat dan alleen oppervlakkige aantrekkingskracht. Nicola May, de auteur van de populaire Britse Cockleberry Bay-serie, komt met een standalone vol humor en spanning.

Van €7,99 naar €3,99
>