De nieuwe Conny Regard komt eraan!

10-06-2015

ikookmetjou!.9789401904964Zij ziet hem, hij ziet haar. Niets is onmogelijk…Wij kunnen niet wachten, want Conny Regard komt deze zomer met een romantisch en gewaagd boek! Op de redactie tellen wij de dagen af, want het boek bevat spanning, humor én een sexy twist. Ga jij ‘Ik ook van jou!’ lezen?

Over Ik ook met jou!

Op de vlucht voor een irritante aanbidder ontmoet Angel op de verjaardag van haar broer Tony een bijzonder leuke man. Angel weet alleen niet wie hij is en ook niet dat haar broer er alles aan doet om dat ook zo te houden. Tot Angel hem opnieuw tegenkomt en ze elkaars ware identiteit ontdekken. Angel zou Angel niet zijn als zij het daarbij liet zitten. Ze besluit hem een lesje te leren… op z’n Italiaans! Angel is bepaald geen ENGEL!

Over Conny Regard

Conny Regard is op dreef. Na de romans Ik ben nog niet klaar met jou! en Gewoon magisch, twee boeken vol spanning, humor én erotiek, opnieuw een spetterende roman met een sexy twist!

AdorableBooks.nl over ‘Ik ben nog niet klaar met jou!’  – ‘Conny weet er weer iets speciaals en origineels van te maken. Zeker een aanrader voor de chicklit en roman lezers!’

Coming soon

Deze zomer moeten we zeker een plekje overhouden in de koffer voor Ik ook met jou! van Conny Regard. Maar kan je echt niet wachten om al iets van haar te lezen? Dan wensen we je alvast veel leesplezier toe met Ik huur een man en Ik ben nog niet klaar met jou!, echte aanraders!

>