De PLUSserie boeken van februari zijn verschenen!

25-02-2020

Vandaag zijn de boeken Het gouden lint van Marleen Schmitz en De stilte van eenzaamheid van Sandra Berg verschenen. Beide boeken zijn verschenen als onderdeel van de Romanserie PLUS.

Het gouden lint

In Het gouden lint stelt Marleen Schmitz een boeiende vraag: wat gebeurt er als je van de ene op de andere dag steenrijk bent?

Serveerster Marije, de hoofdpersoon in Het gouden lint van Marleen Schmitz woont samen met Benno, de eigenaar van het restaurant waar ze werkt. Als die relatie stukloopt, verbreekt Benno ook meteen de werkrelatie. Net als Marije volledig aan de grond zit, wint ze een enorm geldbedrag. Ze is dolblij, maar ze komt er al snel achter dat het geld ook veel schaduwkenten kent. Marije besluit zich tijdelijk terug te trekken op de vakantieboerderij van verre familie. Kan ze haar leven hier opnieuw opbouwen?

Marleen Schmitz werkt in Het gouden lint op overtuitgende wijze uit dat het winnen van een groot geldbedrag veel onwelkome heisa met zich meebrengt.

Bestel Het gouden lint hier

De stilte van eenzaamheid

Met De stilte van eenzaamheid neemt Sandra Berg je mee naar Finland, waar ze in een oude geschiedenis duikt.

De stilte van eenzaamheid van Sandra Berg gaat over een vrouw die haar leven lang heeft geprobeerd niet op te vallen, niemand tot last te zijn en alles goed te doen. Een levensstrategie waar ze langzaam maar zeker zelf aan onderdoor gaat. Paula’s huwelijk staat onder druk en er is een enorme kloof ontstaan tussen haar en haar dochter. Dan krijgt ze een brief van haar inmiddels overleden oma, die dertig jaar geleden verdween uit een reumaziekenhuis in Heinola, Finland. Sindsdien is er sindsdien niets van haar vernomen. Paula grijpt de brief aan om voor eens en altijd duidelijkheid te krijgen over wat er met haar oma is gebeurd… en om zichzelf opnieuw uit te vinden. Of misschien zelfs voor het eerst.

De stilte van eenzaamheid is een spannende en aangrijpende roman van de in Zweden wonende Nederlandse auteur Sandra Berg. Dit verhaal baseerde ze op een waargebeurde verdwijning uit een ziekenhuis.

Bestel De stilte van eenzaamheid hier

>