Debuutroman van Gea Veldkamp in Z&K Romanserie

10-11-2015

cover_G.Veldkamp_Verbonden met jou2.inddEind november verschijnt bij Zomer & Keuning de debuutroman Verbonden met jou geschreven door Gea Veldkamp. Hiermee vestigt zij zich als romanauteur in de Zomer & Keuning Romanserie. Verbonden met jou wordt gepresenteerd tijdens een meet & greet bij boekhandel De Fakkel te Emmeloord op vrijdag 27 november.

Over het boek

Tijdens een weekendje aan zee realiseert Emma zich hoe zwaar ze het vindt om te leven met een man en zoon die een autistische stoornis hebben. Alles moet volgens vaste patronen, die voor haar juist beklemmend zijn. Haar schoonmoeder Margriet herkent dit – ook zij leefde met een man en zoon met autisme. Ze helpt Emma hiermee om te gaan en om het gezin weer een gezin te maken.

Veldkamp, GeaOver de auteur

Gea Veldkamp volgde enkele schrijfworkshops bij auteur Greetje van den Berg. Greetje heeft inmiddels ruime ervaring als auteur van inmiddels 50 romans. Gea Veldkamp schrijft romans met een evangelische inslag.

 


Over Z&K Romanserie

De Romanserie (voorheen de VCL- en Spiegelserie) is een serie met flexibele abonnementsvormen.
U geeft zelf aan hoeveel romans, van hoge kwaliteit, u per jaar wilt ontvangen. Voor meer info: www.zomerenkeuning.nl

Boekpresentatie

De feestelijke boekpresentatie van Verbonden met jou is op 27 november om 19.30 uur in Boekhandel De Fakkel, Lange Nering 106 B in Emmeloord. Na de presentatie is er gelegenheid om Verbonden met jou te kopen en te laten signeren door Gea Veldkamp. U bent van harte welkom.

Verbonden met jou | Gea Veldkamp | gebonden | 216 blz. | 9789401904902 | € 14,99

>