Deze boeken verschijnen in januari

01-01-2022

2022 is nog maar net begonnen maar natuurlijk hebben wij weer een geweldig feelgood en romance titels voor je die deze maand zullen verschijnen!

Oostenwind

Kompas #2

Tijdens een koude Halloween ontmoet Aaliyah een superheld: Connor Roe. Ze hebben een geweldige tijd, maar zien elkaar daarna niet meer. Tot Aaliyah twee jaar later de kans van haar leven krijgt: seniorredacteur worden bij een groot tijdschriftbedrijf. Ze moet alleen een interview zien te regelen met de meest begeerde vrijgezel van New York… Connor Roe. Oostenwind, deel 2 in de Kompas-serie van Brittainy C. Cherry, is net zo verslavend als het eerste deel Zuidenwind, en het is onmogelijk om niet verliefd te worden op Connor.

Oostenwind verschijnt op 11 januari als e-book en paperback

Niemand zoals Zoë

Sportschool serie #2

Alleenstaande moeder Zoë is trouwambtenaar, maar heeft zelf niet veel op met het huwelijk. Met de vader van haar dochtertje Philomena heeft ze een vriendschappelijke verstandhouding en daar tekent ze voor. Maar kan ze weerstand bieden aan Thijs, een van de sportschoolbezoekers die toevallig altijd op hetzelfde moment als zij naar de spinningles komt?

Of blijft haar bindingsangst haar liefdesgeluk in de weg staan? Je leest het in dit snelle, humoristische tweede deel van de Sportschooltrilogie van Renée Olsthoorn: Niemand zoals Zoë.

Niemand zoals Zoë verschijnt op 25 januari als e-book en paperback.

Sex/Life

De getrouwde psychologe BB zit vast in een saai huwelijk met accountant Ken. Ze probeert al jaren hun seksleven te verbeteren, maar dat wil nog niet echt lukken. BB besluit een dagboek bij te houden en daarin komen ook haar vorige passionele relatie en haar ex-vriendjes aan bod: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Ze lijken precies op de mannen uit haar favoriete romanceboeken en in de verste verte niet op Ken, maar zo heeft BB toch weer wat passie in haar leven, ook al blijft het een geheim. Of dat dacht ze tenminste. Want dan vindt Ken het dagboek, en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van... Sex/Life van BB Easton is een steamy, hilarische en unieke roman, vanaf juni 2021 ook te zien als Netflix-serie!

Sex/life verschijnt op 25 januari als paperback.

>