Deze boeken verschijnen in juni!

01-06-2021

Geweldig! Deze heerlijke boeken verschijnen deze maand bij uitgeverij Zomer & Keuning! Naar welke kijk jij het meest uit?

Liefde en ananas

Love and fruits #1

Anna is net dertig, maar bepaald nog niet waar ze wil zijn. Ze is al jaren niet verliefd geweest, woont in een studentenflat en kan op haar werk niet doorgroeien. Via dat werk ontmoet ze wél een aantal leuke mannen. Tenminste, dat denkt ze, want ze ontdekt helaas al snel dat er telkens weer wat mis mee is. Of is er is soms iets mis met háár? 

De kleine theetuin in de duinen

De kleine theetuin in de duinen #1

Reis mee naar Texel in De kleine theetuin in de duinen van Anne West. Nichtjes Rosa en Fleur groeiden op met de bakkerij met theetuin van hun grootouders in de Texelse duinen. Nu, jaren later, staat de bakkerij aan de rand van de afgrond en is de relatie tussen Rosa en Fleur bekoeld. Ze worden gedwongen samen te werken én hun eigen leven onder de loep te nemen. Anne West brengt met dit eerste deel van een gloednieuwe trilogie een feelgoodroman vol warmte, sfeer en herkenbare details.

De laatste halte

De cynische August verhuist naar New York City. Ze gelooft niet in magie, het lot en de overdreven liefde uit de films. Maar dan ontmoet ze een geweldig meisje in de trein. De mysterieuze en charmante Jane weet August op te vrolijken. Er is alleen één groot probleem: Jane ziet er niet alleen uit als een rocker uit de jaren ’70, dat ís ze ook. Jane zit al jaren vast in de trein. August wil haar helpen, maar dan moet ze wel leren geloven in het onmogelijke. De laatste halte van Casey McQuiston is een unieke roman met humor, romance én tijdreizen.

Onverschrokken

Flight and Glory #5

Twee jaar nadat de man van wie ze hield is gedood in Afghanistan, probeert Morgan haar leven weer bij elkaar te rapen. Haar strandhuis in de Outer Banks is toe aan renovatie en dat project is de perfecte afleiding. Maar ook haar nieuwe knappe buurman eist haar aandacht op…

Als alleenstaande vader en reddingspiloot Jackson zijn buurvrouw Morgan ontmoet, is er meteen een klik, maar Morgan heeft een hoge muur om zich heen gebouwd. Kan Jackson daar doorheen breken?

De geheime oorsprong

Wanneer de Franse verzamelaar Nicolas Dampierre in De geheime oorsprong van Tom Vanderlaken op een geheimzinnige code stuit die te maken heeft met de verdwenen oertekst van het scheppingsverhaal, gaat hij onverwijld op onderzoek uit. Hij ontmoet de Italiaanse journaliste Gina Chimanti, die een artikel wil schrijven over de illegale handel in oudheden. Het tweetal wordt tijdens hun bloedstollende queeste, die over drie continenten voert, tegengewerkt door een machtige organisatie die banden blijkt te hebben met de Orde van Malta en het Vaticaan. Ze komen steeds dichter bij de sleutel, maar ze zijn er nog lang niet…

Sex/Life

De getrouwde psychologe BB zit vast in een saai huwelijk met accountant Ken. Ze probeert al jaren hun seksleven te verbeteren, maar dat wil nog niet echt lukken. BB besluit een dagboek bij te houden en daarin komen ook haar vorige passionele relatie en haar ex-vriendjes aan bod: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Ze lijken precies op de mannen uit haar favoriete romanceboeken en in de verste verte niet op Ken, maar zo heeft BB toch weer wat passie in haar leven, ook al blijft het een geheim. Of dat dacht ze tenminste. Want dan vindt Ken het dagboek, en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van... Sex/Life van BB Easton is een steamy, hilarische en unieke roman, vanaf juni 2021 ook te zien als Netflix-serie!

De eerste gasten in Brightside Cove

Brightside Cove #1

De Londense Nina heeft altijd gedroomd van een leven in de spotlight, maar helaas krijgt ze altijd de bij- en nooit de hoofdrol. Als haar personage in een bekende tv-serie overlijdt en Nina opeens toch in het nieuws komt met een reeks publieke blunders, slaat ze op de vlucht van de vasthoudende paparazzi. Ze vertrekt tijdelijk naar Devon om uit het zicht te blijven. Daar ontmoet ze een oude vriend die haar hulp wel kan gebruiken bij het starten van een eigen bedrijf. Brightside Cove bevalt Nina wel heel goed, maar kan ze haar acteerdroom zomaar vergeten? De eerste gasten in Brightside Cove is het hartverwarmende eerste deel van Cathy Bramley’s feelgoodserie.

Het strandfeest in Brightside Cove

Brightside Cove #2

Actrice Nina is nog maar een paar weken in het kustdorpje Brightside Cove, maar ze voelt zich al helemaal thuis. Ze helpt haar vriend Theo met zijn zaak, maar dat gaat nog niet zo gemakkelijk. Ook haar oude leven in Londen trekt nog steeds aan haar als blijkt dat haar tijd in de tv-serie toch nog niet helemaal ten einde is… Kan Nina haar vriend helpen of betekent dat het einde van haar acteercarrière als ze besluit in Brightside Cove te blijven? Het strandfeest in Brightside Cove is het tweede deel van de heerlijke Brightside Cove-serie van Cathy Bramley.

>