Deze boeken verschijnen in mei!

01-05-2021

Geweldig! Deze heerlijke boeken verschijnen deze maand bij uitgeverij Zomer & Keuning! Naar welke kijk jij het meest uit?

Het familiehotel van Sapphire Bay

Holly Martin neemt je mee naar Jewel Island in haar nieuwe feelgoodroman Het familiehotel van Sapphire Bay, het eerste deel van haar serie De Zussen van Jewel Island.

Aria woont al haar hele leven op Jewel Island. Zelfs toen haar zussen Clover en Skye vertrokken, bleef zij achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel. Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

Spijt van jou

Morgan, de hoofdpersoon in Spijt van jou van Colleen Hoover, werd op zeventienjarige leeftijd zwanger van haar nu zestienjarige dochter Clara. De twee botsen erg met elkaar, maar gelukkig weet vader Chris de vrede te bewaren tussen de overbezorgde moeder en de vrijgevochten dochter. Als hij betrokken raakt bij een ernstig ongeluk, stort hun wereld in en elke dag komen er nieuwe geheimen aan het licht. Morgan en Clara raken steeds verder van elkaar verwijderd. Zullen ze de weg naar elkaar weer kunnen terugvinden?

Colleen Hoover vertelt op indringende wijze uit zowel het perspectief van Morgan als Clara. Spijt van jou is een prachtige roman over familie, eerste liefde, rouw en bedrog.

>