Deze familie- en streekromance titels verschijnen er in November

01-11-2021

Deze maand verschijnen er weer prachtige familie en streekromance titels bij uitgerveij Zomer & Keuning. 

Het hart van Weshley Castle 

Het hart van Weshley Castle van Marina Folkers is een aangrijpende roman vol avontuur en romantiek in een historische setting.

Engeland, ten tijde van Hendrik de Achtste. Aleyah is gelukkig met het rondreizende bestaan van haar volk, ook al is dit leven niet makkelijk. Op een nacht slaat het noodlot toe en alleen Aleyah en haar beste vriend Manitas weten te ontkomen aan een brute moordpartij. Ze belanden in een herberg waar Aleyah moet dansen voor de gasten, in ruil voor wat eten en een slaapplek in de stallen. Op een avond ontmoet ze een man die haar niet onberoerd laat. Deze graaf lijkt ook alleen maar oog voor haar te hebben. Maar dan komt Aleyah erachter dat hij de graaf van Weshley is, de man die achter de aanval op haar familie zat. Ze trekt naar Londen, maar de graaf raakt ze niet zomaar kwijt…

Het hart van Weshley Castle verschijnt op 9 november als paperback en e-book.

Kringen in het water

'Pas geweigerd'. Als alleenstaande moeder Suze haar boodschappen niet kan afrekenen, schiet een onbekende dame haar te hulp. Suze wil haar terugbetalen, maar de vrouw zegt: doe in plaats daarvan iets voor een ander. Met haar goede daad heeft de onbekende vrouw een steen in het water geworpen en zo breiden de kringen zich uit. Maar Suze weet nog altijd niet wie de vrouw is. Totdat ze onverwachts weer aan de kassa verschijnt.

Kringen in het water verschijnt op 9 november als hardcover en e-book.

Lief en leed

Terwijl huisvader en kookboekauteur Thijs plannen heeft om een eigen kookstudio op te zetten, krijgt zijn vrouw, huisarts Maja, te horen dat haar moeder leukemie heeft. Tegelijkertijd heeft ze het druk met de eventuele overstap naar een huisartspraktijk in Leeuwarden. Thijs verlangt naar meer romantiek in zijn huwelijk, maar Maja heeft haar hoofd er niet naar staan. Weten ze weer bij elkaar te komen zoals het ooit was? Martin Scherstra neemt je mee in de alledaagse en onalledaagse sores van een Fries gezin in zijn roman 'Lief en leed'.

 Lief en leed verschijnt op 9 november als hardcover en e-book.

>