Deze prachtige familie- en streekromans verschijnen in juni

01-06-2021

Deze maand hebben wij weer mooie en meesleepende familie- en streekromans voor u.

Onder de Vlier

Wanneer Maartje uit Schoorl haar ouders vertelt dat ze ongewenst zwanger is, zijn ze razend. Maartje vertikt het om te zeggen wie de vader is. Wanneer de bevalling in zicht komt, wordt ze naar haar tante Willemijn gestuurd om daar te bevallen en de baby ter adoptie af te staan. Maar als Maartje eenmaal bevallen is van haar zoontje Thijs, is ze meteen verliefd op haar kindje. Ze sluipt ’s nachts het huis uit als haar tante slaapt en vlucht met Thijs. Samen proberen ze wat van het leven te maken, maar dat is nog niet zo makkelijk…

Onder de Vlier verschijnt op 22 juni 2021 als paperback en e-book.

Engele

Johannes Souburg zit in de gevangenis. Hoewel zijn vrouw Engele bang is dat hij haar iets kan aandoen, weet ze dat ze voorlopig geen last van hem heeft. Engele gaat naar Utrecht, waar ze wordt geplaatst in een opvang voor daklozen en een baan krijgt in het lokale ziekenhuis. Samen met heilsoldaat Lammert en zuster Maria probeert ze haar dochter te vinden. Maar dan wordt haar grootste angst werkelijkheid: Johannes is ontsnapt en komt achter haar aan. Engele is dichter bij haar dochter dan ze denkt, maar Johannes zit haar op de hielen.

Engele verschijnt op 29 juni 2021 als paperback en e-book.

Stil verdriet

Stil verdriet van Anne-Marie Hooyberghs gaat over het verlies van een kind en het gat dat dit in het moederhart slaat. Het is 1968 wanneer Karen Lintermans op achttienjarige leeftijd ongewenst zwanger wordt. Dan slaat het noodlot toe. Haar zoontje sterft vlak na de bevalling en Karens wereld stort in. Wanneer zes jaar later de zesjarige Liam Daems in het opvanghuis binnengebracht wordt, loopt Karens hart over van liefde. Ze wil hem koste wat kost een beter leven geven. Maar hoe?

Stil verdriet verschijnt op 29 juni 2021 als paperback en e-book.

>