Deze week bij de romanserie: Kringen in het water en Lief en leed

08-11-2021

Deze maand verschijnen er twee boeken voor de romanserie-leden. Kringen in het water van Simone Foekens en Lief en leed van Martin Scherstra. Helaas zijn deze boeken wat vertraagd maar we zorgen dat u de boeken zo snel mogelijk binnen krijgt. 

Kringen in het water

'Pas geweigerd'. Als alleenstaande moeder Suze haar boodschappen niet kan afrekenen, schiet een onbekende dame haar te hulp. Suze wil haar terugbetalen, maar de vrouw zegt: doe in plaats daarvan iets voor een ander. Met haar goede daad heeft de onbekende vrouw een steen in het water geworpen en zo breiden de kringen zich uit. Maar Suze weet nog altijd niet wie de vrouw is. Totdat ze onverwachts weer aan de kassa verschijnt.

Lief en leed

Terwijl huisvader en kookboekauteur Thijs plannen heeft om een eigen kookstudio op te zetten, krijgt zijn vrouw, huisarts Maja, te horen dat haar moeder leukemie heeft. Tegelijkertijd heeft ze het druk met de eventuele overstap naar een huisartspraktijk in Leeuwarden. Thijs verlangt naar meer romantiek in zijn huwelijk, maar Maja heeft haar hoofd er niet naar staan. Weten ze weer bij elkaar te komen zoals het ooit was? Martin Scherstra neemt je mee in de alledaagse en onalledaagse sores van een Fries gezin in zijn roman 'Lief en leed'.

>