Dit najaar 2020 bij Zomer & Keuning!

08-07-2020

De zomer is pas net begonnen, maar bij Uitgeverij Zomer & Keuning zitten we alweer met ons hoofd bij het najaar. In de periode september t/m januari 2021 hebben we weer een flinke stapel mooie boeken voor jullie, die we graag met jullie delen! Op deze pagina vind je een overzicht van alle boeken die dit najaar bij ons zullen verschijnen in de genres Feelgood & New Adult en Familie- en streekromans.

Feelgood & New Adult

Dit najaar hebben we in de genres Feelgood & New Adult een heerlijke mix van oude bekenden en nieuwe gezichten. Na ons uitstapje naar Cockleberry Bay aan het begin van dit jaar, verlangden wij weer terug naar meer Britse feelgood, vandaar dat wij Holly Martin‘s Happiness-serie hebben aangekocht. Nieuw in het fonds, maar zeker net zo prettig te lezen als de boeken van Nicola May. Daarnaast hebben we weer een fijne queer rom-com; Elle & Darcy, het debuut van Alexandria Bellefleur. Ook komt er eindelijk een einde aan de Origin-serie van Jennifer Armentrout, brengen we het tweede deel van de Misschien-serie van Colleen Hoover en hebben we weer wat heerlijke Nederlandse feelgood van Z&K-auteurs Marina FolkersPetra Kruijt en Lis Lucassen. We starten we een nieuwe serie van Jennifer Armentrout met Storm & Fury. Als laatste hebben we goed nieuws voor fans van mooie paperbacks: de gehele Dark Elements-serie van Jennifer Armentrout verschijnen in januari als paperback en ook alle eerdere boeken van Petra Kruijt worden in een nieuw jasje gestoken voor fijne paperbacks.

Familie- en streekromans

In het najaar hebben we ook weer een aantal fijne boeken voor jullie. Zo brengen we jullie een roman van Thea Zoeteman over veerkracht en liefde, verschijnt er een nieuwe boerenroman van Clemens Wisse en ook Mary Schoon heeft voor dit jaar een prachtige roman geschreven over het plattelandsleven. Daarnaast staan er dit najaar 4 zendingen in de romanserie op de planning, met prachtige romans van onder andere Martin ScherstraMarja VisscherSimone Foekens en Gerda van Wageningen.

Bekijk hier de Najaarsaanbieding 2020

E-books en audioboeken

Ook dit najaar hebben we bij Uitgeverij Zomer & Keuning weer een speciale aanbieding voor e-books en audioboeken. We gaan dit najaar verder waar we gebleven waren met de Long Acre-serie van Roni Loren. Daarnaast komen alle e-books van Petra Kruijt in een nieuw jasje exclusief bij KOBO als e-book en audioboek. Ook hebben we een paar hele fijne korte verhalen en luisterboeken dit najaar. Zo hoef je je geen moment te vervelen!

Bekijk hier de Najaarsaanbieding 2020 voor e-books en audioboeken

>