Dit voorjaar bij Z&K in de Romanserie en streekromans!

28-11-2021

In deze koude dagen dagen voor de winter zijn wij bij Zomer & Keuning druk bezig geweest om de mooiste verhalen voor jullie in de romanserie en streekromans. Lees vandaag alles over deze nieuwe voorjaarstitels. Heb jij al een favoriet? 

Sommige titels hebben nog geen pre-order link, zodra deze we zijn zullen we ze toevoegen!

Wat eens was

Wasvrouw Miebet heeft het na de dood van haar man niet breed met drie kinderen in een klein huurhuisje in een achterstandswijk, maar dat betekent nog niet dat ze met de eerste de beste nieuwe man in zee gaat.

Wat eens wass verschijnt op 1 februari 2022 als hardcover en e-book.

Een uitgestoken hand

Het derde deel in de Nicolet-trilogie van Thea Zoeteman gaat over leven met een ex-man met een narcistische persoonlijkheidsstoornis en toch samen kinderen opvoeden. Nicolet doet haar best om een goede moeder te zijn, maar vindt het lastig. Haar eigen leven opbouwen na de scheiding valt haar bovendien zwaar.

Een uitgestoken hand verschijnt op 22 februari 2022 als hardcover en e-boook

Durf te leven

Rosalie heeft een auto-immuunziekte en daardoor kost alles haar meer moeite. Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, ontmoet ze Martin. Ze durft alleen geen relatie aan te gaan. Hoewel ze haar leven niet wil laten regeren door angst, weet ze ook niet hoe ze zich hier overheen kan zetten.

Durf te leven verschijnt op 22 februari 2022 als hardcover en e-book.

Op roze wielen

Lorraines leven verandert in één klap als ze wordt aangereden door een vrachtwagen en nooit meer kan lopen. Langzaam probeert ze haar vertrouwen en plezier in het leven terug te vinden. Het enige gebied waarop ze niet verder komt, is de liefde. Wie wil er immers een vrouw in een rolstoel?

Op roze wielen verschijnt op 1 maart 2022 als hardcover en e-book.

De vlucht naar München

Lisa is jong, heeft een goede baan en een leuke vriend – totdat ze erachter komt dat hij getrouwd is met een ander. Ze vlucht naar München, waar haar zus woont, zodat ze haar problemen niet onder ogen hoeft te zien. Al snel ontdekt ze dat je helaas niet kunt vluchten voor wat je zelf meedraagt.

De vlucht naar München verschijnt op 1 maart 2022 als hardcover en e-book.

Beschadigde tijd

Ties is niet bewust op zoek naar een nieuwe relatie, maar dan ontmoet hij Linda. Er is echter één probleem: Linda wil absoluut geen kinderen in haar leven – terwijl hij er al drie heeft. Ties hoopt dat ze zal bijdraaien, maar Linda vindt het te moeilijk. Daar legt hij zich echter niet zomaar bij neer.

Beschadigde tijd  verschijnt op 29 maart 2022 als hardcover en e-book.

Alleen

Het eerste deel van een tweeluik van Greetje van den Berg gaat over Gerben, die na de dood van zijn vrouw hun tweeling alleen opvoedt. Hij krijgt hulp van Heleen, maar die wil te veel inmenging in zijn leven. Te midden van alles wat er om hem heen gebeurt voelt Gerben zich vreselijk eenzaam.

Alleen verschijnt op 29 maart 2022 als hardcover en e-book.

Haar kant van de weg

Fien Grasser bestiert een klein restaurant in Wijk bij Duurstede. Op weg naar een cateringklus rijdt ze tot haar grote schrik iemand aan. Lea heeft al vele klappen opgevangen, letterlijk en figuurlijk, wanneer ze door Fien geraakt wordt. De twee vrouwen gaan tegen wil en dank deel uitmaken van elkaars leven. Deze indrukwekkende roman stelt de belangrijke vraag ‘waarom treft mij dit noodlot?’, maar blijft luchtig door de culinaire setting die je het water in de mond doet lopen.

Haar kan van de weg verschijnt op 7 april 2022 als hardcover en e-book.

De kracht van liefde

Gard Donkers woont met zijn vader en twee broers in een plaggenhut op de hei. Als hij in de turf gaat werken, ontmoet hij de dochter van de grote vervener, Evelina. Voor haar is echter een andere toekomst uitgestippeld dan met Gard.

De kracht van liefde verschijnt op 21 april 2022 als hardcover en e-book.

Toekomstnevel


Toekomstnevel verschijnt op 26 april 2022 als hardcover en e-book.

Het geslacht Kleinveld 

De familie Kleinveld is al jaren eigenaar van de hoeve Lommedijk in het boerendorp Vastricht. Ze vormen een belangrijke boerenfamilie en streven er dan ook naar om goed te trouwen. Maar soms zegt het gevoel iets anders. Kan de ware liefde op deze hoeve een plek vinden?

Het geslacht kleinveld verschijnt op 26 april 2022 als hardcover en e-book.

Het huis met de rode luiken

Marja Visscher, succesvol auteur van onder meer De dame van het Voorhout en Het torentje van Adelheid, is terug met een historische roman gesitueerd in Hattem. Aleida van Vlierden, dochter van een beroepsmilitair, krijgt als 19-jarige een liefdesaffaire met advocaat Herman Willem Daendels, zoon uit een geslacht van stadsbestuurders. Daar hun families lijnrecht tegenover elkaar staan, wordt hun liefde verboden. Ze vlucht met hem naar Duitsland, maar krijgt spijt als ze zijn ware aard leert kennen.

Het huis met de rode luiken verschijnt op 3 mei 2022 als hardcover en e-book.

Sterker samen 

Weduwe Hannah gaat al jaren in haar eentje op vakantie met een camper; haar hulp in de huishouding Vivian heeft geen geld voor vakanties. Hannah stelt voor om samen naar Scandinavië te reizen en Vivian accepteert dat aanbod van harte. Tijdens de reis delen ze hun levensverhaal met elkaar.

Sterker samen verschijnt op 31 mei 2022 als hardcover en e-book.

Het hart heeft een eigen stem 

Evelien is optometrist, werkt in een schoenenwinkel én spreekt luisterboeken in. Lex is groot fan van een door haar ingesproken roman. Door een auto-ongeluk op zijn zevende is hij bijna volledig blind. Het lukt hem om met Evelien in contact te komen en ze spreken af. Het klikt meteen, maar dan komen de problemen uit Eveliens verleden om de hoek kijken.

Het hart heeft een eigen stem verschijnt op 31 mei 2022 als hardcover en e-book.

>