Dit voorjaar bij Z&K in feelgood en romance!

28-11-2021

De bladeren zijn nog niet eens allemaal van de bomen gewaaid maar wij zijn al druk bezig geweest met geweldige titels die dit voorjaar zullen verschijnen bij Uitgeverij Zomer & Keuning. Lees vandaag alles over deze nieuwe voorjaarstitels. Heb jij al een favoriet? 

Sommige titels hebben nog geen pre-order link, zodra deze we zijn zullen we ze toevoegen!

Sex/life

De getrouwde psychologe BB zit vast in een saai huwelijk met accountant Ken. Ze probeert al jaren hun seksleven te verbeteren, maar dat wil nog niet echt lukken. BB besluit een dagboek bij te houden en daarin komen ook haar vorige passionele relatie en haar ex-vriendjes aan bod: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Ze lijken precies op de mannen uit haar favoriete romanceboeken en in de verste verte niet op Ken, maar zo heeft BB toch weer wat passie in haar leven, ook al blijft het een geheim. Of dat dacht ze tenminste. Want dan vindt Ken het dagboek, en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van... 

Sex/life verschijnt op 25 januari 2022 als paperback.

Foodtruck Fiësta

Bertina, Tinus voor vrienden, is toe aan een sabbatical. Na de breuk met haar jeugdliefde Mats is ze gevlucht in haar studie en inmiddels is ze zelfs aan een tweede opleiding begonnen. Dat gaat echter allemaal in de ijskast als ze op Marktplaats een foodtruck koopt. Haar retro ijstruck moet flink worden opgeknapt, en daar kan Mats haar wel bij helpen. Ongemakkelijk… In Foodtruck Fiësta volgt de lezer Tinus met haar foodtruck van de beginnersperikelen vol autopech tot haar eerste festival!

Foodtruck Fiësta verschijnt op 17 februari 2022 als paperback

Introweek

Kit gaat in Introweek van Anja Janssen studeren in Tilburg, waar ze nog niks en niemand kent. Tijdens de introductieweek ontmoet ze Tim, een eindejaars. Tim is gespierd, knap en superirritant. Elke keer als ze elkaar ontmoeten, kraamt Kit onzin of maakt ze zichzelf compleet belachelijk. Tim likt de wonden van een verbroken relatie. Hij moet tijdens de introweek met zijn ex samenwerken om de nieuwe studenten een onvergetelijke tijd te bezorgen. De enige afleiding is Kit, een groentje, die het steeds weer voor elkaar krijgt om zich in de nesten te werken. Om zijn ex terug te krijgen, smeedt hij met Kit een plannetje om zich voor te doen als stel, maar hoe langer ze dit toneelstukje opvoeren, des te meer hij voor haar gaat voelen. 

Introweek verschijnt op 8 februari 2022 als paperback.

Wat als jij het bent

Iedereen kent Miz Poppy van haar populaire blog over het nachtleven in New Orleans. Maar niemand kent Holly – het ware gezicht achter de ster – met haar leven vol angst. Als Miz’ baas haar opdraagt video’s te maken omdat ze anders haar baan kwijtraakt, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Aanstormend acteur Jasper Deares ontdekt dat de verlegen vrouw bij wie hij elke dag koffie bestelt Miz Poppy is en ziet een gouden kans om de media-aandacht te krijgen die zíjn carrière zo hard nodig heeft.

Wat als jij het bent verschijnt op 15 februari als paperback en e-book.

Briefpost

Beachclub Esperanza #2

Na haar werkdag in de beachclub vindt Kaat een USB-stick op een tafeltje. De eigenaar ervan oogde erg van streek. Thuisgekomen leest ze op de stick een slecht geschreven liefdesgedicht voor ene Liv. Ze besluit haar schrijfkunst in te zetten om zijn relatie te redden en krijgt steeds meer plezier in het regisseren van Olivers liefdesleven. Met succes, althans zo lijkt het – want voor wie doet ze dit eigenlijk? Dit tweede deel in de Beachclub Esperanza-serie is een boek met een lach en een traan.

Briefpost verschijnt op 22 februari als paperback en e-book

Helemaal in love in Brightside Cove

De Londense Nina droomde altijd van een leven in de spotlights maar heeft dat nooit bereikt. Als haar personage in een bekende tv-serie overlijdt en Nina in het nieuws komt met een paar publieke blunders, slaat ze op de vlucht voor de paparazzi. Ze vertrekt naar Devon, waar ze een oude vriend ontmoet die wel wat hulp kan gebruiken bij het opstarten van zijn eigen bedrijf. Brightside Cove bevalt Nina wel, maar kan ze haar acteerdroom zomaar vergeten?

Helemaal in love in Brightside Cove verschijnt op 8 maart 2022 als paperback.

Rijk van vlees en vuur

Blood and ash #2

Alles wat Poppy ooit voor waar heeft aangenomen, blijkt een leugen – zelfs de man van wie ze hield. Er is een oorlog op komst en Poppy zit er middenin. De koning wil haar gebruiken om een boodschap over te brengen, de afvalligen willen haar dood, de wulven worden onvoorspelbaarder en haar krachten nemen alleen maar toe, waardoor de Atlantiërs bang voor haar worden. In dit tweede deel van de meesterlijke fantasyvertelling Blood and Ash staat er meer op het spel dan ooit tevoren.

Rijk van vlees en vuur verschijnt op 22 maart 2021 als limited editie paperback en e-book.

Zoek het uit, Chloe Brown

Brown sisters #1

Chloë is niet de average hoofdpersoon in een romance: ze is chronisch ziek, een computernerd en ze was bijna dood. Die gebeurtenis zet haar aan tot het opstellen van een lijst vol buitenissigheden, zoals dronken worden, motorrijden, betekenisloze lekkere seks hebben én iets slechts doen. Enter Redford Morgan, een klusjesman met tattoos, een motor en de sexappeal van duizend Hollywoodacteurs bij elkaar. Maar Red is ervan overtuigd dat zijn leven niet matcht met dat van Chloë. Zoek het uit, Chloë Brown is het eerste deel van een New Adult-hitserie.

Zoek het uit, Chloe Brown verschijnt op 29 maart 2021 als paperback en e-book.

Zonlicht op Crystal Sand

Lyra droomt al haar hele leven van Jewel Island, en nu komt haar droom uit: ze vindt haar eigen cottage en een nieuwe baan. Tijdens een fietstochtje over het eiland valt ze van haar fiets aan de voeten van de knappe Nix, die haar direct te hulp schiet. Ze kent hem niet, toch komt zijn gezicht haar bekend voor. Ze brengen een heerlijke dag en nacht met elkaar door, maar de volgende ochtend is Nix verdwenen. Lyra doet haar uiterste best om hem te vergeten, maar dat blijkt onmogelijk.

Zonlicht op Crystal Sand verschijnt op 12 april 2022 als paperback en e-book.

Op het verkeerde spoor

Karst-Jan mag dan met een gouden lepel in zijn mond geboren zijn, dat betekent niet dat hij lui is. Het probleem is alleen dat de studie niet zo bij hem past. Gezelligheid en mooie meiden, dát past bij hem. Dat verandert echter als zijn blik die van een vrouw op het perron kruist. Hij ervaart een chemie als nooit tevoren, maar als hij eindelijk uit zijn trein stapt, rijdt die van haar net weg. Samen met studente journalistiek Suzanne gaat hij op zoek naar dit mysterieuze meisje.

Op het verkeerde spoor verschijnt op 19 april 2022 als paperback en e-book

Herinneringen aan hem

Na vijf jaar in de gevangenis vanwege een tragische fout keert Kenna terug naar de plek waar het misging. Ze wil een rol spelen in het leven van haar inmiddels vierjarige dochter, maar iedereen lijkt vastberaden om Kenna bij haar weg te houden. De enige link met haar verleden is Ledger Ward. De twee krijgen een band, maar naarmate hun relatie zich ontwikkelt, neemt ook het risico toe. Herinneringen aan hem is Colleen Hoovers nieuwe roman in de stijl van haar megabestseller Nooit meer.

Herinneringen aan hem verschijnt op 26 april 2022 als paperback en e-book.

De regenboog naar Ferry Lane

Ferry Lane market #3

In het laatste deel van de Ferry Lane-serie wordt de 39-jarige kunstenares Glanna door de liefde getroffen. En hard ook. Als ze de mysterieuze en fascinerende Harley Benson ontmoet, vergeet ze spontaan haar gebroken hart en haar single status. Glanna runt de Hartmouth Gallery en organiseert een tekencursus waarbij naaktmodellen betrokken zijn, wat leidt tot de nodige roddels. Dan begint ze een serie kleurrijke berichten te ontvangen, afzender onbekend. Waar leidt deze regenboog toe?

De regenboog naar Ferry Lane verschijnt op 24 mei 2022 als paperback en e-book.

De bloemenstal serie


De bloemenstal serie verschijnt in het voorjaar van 2022 als e-book.

>