E-book vandaag verschenen: Funky Foodtruck deel 1

29-07-2022

Vandaag verschijnt het eerste deel van 'Funky Foodtruck' van Saskia M.N. Oudshoorn. Stap in de feelgoodfoodtruck van Ramona in dit nieuwe deel van de hilarische feelgoodserie Foodtruck. 

Stap in de feelgoodfoodtruck van Ramona!

Ramona Loekman volgt met frisse tegenzin een studie op de universiteit. In de weekenden staat ze met haar broer Sam en hun foodtruck ‘Saté van Sam’ op festivals. Er is één goede reden waarom ze het op de uni uithoudt: Timo. Hoewel ze ervan overtuigd is dat het nooit wat wordt tussen haar en deze knapperd, houdt ze toch een stiekeme crush. Justus de Vries is de leadzanger van de immens populaire band Just Did It!. Zingen, componeren en gitaar spelen is wat hij het allerliefst doet, maar van het imago ‘sexy rokkenjager’ wat de nieuwe bandmanager hem wil aanmeten krijgt hij flink de zenuwen! Saskia M.N. Oudshoorn neemt je in deze heerlijke feelgoodserie mee in de foodtruck van Ramona.

Lees ook de eerdere delen van de Foodtruck-serie, vol humor, liefde, vriendschap en food.

Lees vanaf 5 augustus deel twee en vanaf 12 augustus deel drie van deze serie als e-book. Lees je Funky Foodtruck liever in één keer? De Funky Foodtruck paperback bundel verschijnt op 12 september!

>