E-book vandaag verschenen: Funky Foodtruck deel 3

12-08-2022

Vandaag verschijnt het derde en laatste deel van 'Funky Foodtruck' van Saskia M.N. Oudshoorn. Wat gebeurt er als je eindelijk laat zien wie je echt wilt zijn?

Stap in de feelgoodfoodtruck van Ramona!

Ramona Loekman volgt met frisse tegenzin een studie op de universiteit. In de weekenden staat ze met haar broer Sam en hun foodtruck ‘Saté van Sam’ op festivals. Er is één goede reden waarom ze het op de uni uithoudt: Timo. Hoewel ze ervan overtuigd is dat het nooit wat wordt tussen haar en deze knapperd, houdt ze toch een stiekeme crush. Justus de Vries is de leadzanger van de immens populaire band Just Did It!. Zingen, componeren en gitaar spelen is wat hij het allerliefst doet, maar van het imago ‘sexy rokkenjager’ wat de nieuwe bandmanager hem wil aanmeten krijgt hij flink de zenuwen! Saskia M.N. Oudshoorn neemt je in deze heerlijke feelgoodserie mee in de foodtruck van Ramona.

Lees ook de eerdere delen van de Foodtruck-serie, vol humor, liefde, vriendschap en food.

Lees ook deel een en deel twee deel drie van deze serie als e-book. Lees je 'Funky Foodtruck' liever in één keer? De paperback bundel verschijnt op 12 september!

>