Een heerlijke nieuwe feelgoodserie: Cockleberry Bay

14-04-2020

Vandaag is het eerste deel in een heerlijke nieuwe feelgoodserie verschenen. Het winkeltje in Cockleberry Bay van Nicola May is het eerste deel in de Cockleberry Bay-serie over Rosa Larkin en haar hondje Hot. Reis met Rosa mee naar Devon, naar het idyllische kustplaatsje Cockleberry Bay.

100% Britse feelgood, dat is Het winkeltje in Cockleberry Bay van Nicola May. Het zit hoofdpersoon Rosa Larkin niet mee. Haar leven in Londen is een complete puinhoop. Als ze een vervallen winkel erft in een dorpje in Devon, denkt ze eerst aan verkopen. Het geld kan ze goed gebruiken om de boel op orde te krijgen. Helaas voor haar zit er een clausule bij de erfenis waarin bepaald is dat het winkeltje niet verkocht mag worden. Ze mag het alleen nalaten aan iemand die het verdient. Rosa besluit het een kans te geven en vertrekt met haar teckel Hot naar Devon. Ze zet alles op alles om het winkeltje in Cockleberry Bay tot een succes te maken. Maar ze kan het niet alleen. Gelukkig zijn er genoeg locals die haar een handje willen helpen… of tegenwerken.

Nicola May stopt in Het winkeltje in Cockleberry Bay lekker veel kleurrijke personages en allerlei twists. Je leeft van begin tot eind met Rosa mee en waant je echt in Engeland.

Bestel Het winkeltje in Cockleberry Bay hier

>