Exclusief: Gesigneerde exemplaren van de Ferry Lane-serie

24-09-2022

Ferry Lane-fans opgelet! Vanaf vandaag kun je gesigneerd exemplaren van de Ferry Lane-serie bestellen! De feelgoodserie van bestsellerauteur Nicola May heeft al vele harten veroverd met gezellige markt en heerlijke romantiek en deze gesigneerde edities zijn een prachtige toevoeging aan de boekenplank van elke feelgoodliefhebber. Wacht niet te lang, want op=op!

Welkom in Ferry Lane 

Ferry Lane #1

Het dorpje Hartmouth in Cornwall is het decor van Welkom in Ferry Lane, het eerste deel van de Ferry Lane-feelgoodserie van Nicola May, de Britse hitauteur van de Cockleberry Bay-serie. De 33-jarige Kara droomt van een opleiding tot bloemist. Ze kan haar alleenstaande vader echter niet in de steek laten en dus kiest ze voor the next best thing: bloemen verkopen op de markt. Als er meerdere dingen gebeuren die Kara’s leven op z’n kop zetten, ontdekt ze dat je er niet voor anderen kunt zijn als je er niet in de eerste plaats voor jezelf bent. Met Welkom in Ferry Lane heeft bestsellerauteur Nicola May een ijzersterk begin van haar nieuwe hitserie geschreven. 

De sterrenhemel boven Ferry Lane

Ferry Lane #2

Toen Star, de hoofdpersoon in De sterrenhemel boven Ferry Lane, op zestienjarige leeftijd zwanger raakte, dacht ze dat haar leven over was. Nu is ze drieëndertig, moeder van Skye en de eigenaar van de succesvolle sieradenkraam op Ferry Lane Market en is ze dolgelukkig met haar leven. Hoewel... Een paar maanden geleden ontmoette ze de Amerikaanse toerist Jack en Star durfde eindelijk haar hart weer open te stellen voor de liefde. Totdat Jack plotseling vertrok, zonder afscheid te nemen. Star doet er alles aan om hem te vergeten en de knappe en lieve Conor geeft haar wat afleiding. Maar dan staat Jack opeens weer voor haar neus... 

De regenboog naar Ferry Lane

Ferry Lane #3

In De regenboog naar Ferry Lane, het laatste deel van de Ferry Lane-serie van Nicola May, wordt de 39-jarige kunstenares Glanna door de liefde getroffen. En hard ook. Als ze de mysterieuze en fascinerende Isaac Benson ontmoet, vergeet ze spontaan haar gebroken hart en haar single status. Glanna runt de Hartmouth Gallery en organiseert een tekencursus waarbij naaktmodellen betrokken zijn, wat leidt tot de nodige roddels. Dan begint ze een serie kleurrijke berichten te ontvangen, afzender onbekend. Waar leidt deze regenboog toe?

>