Gerda van Wageningen signeerde in Zierikzee

27-09-2021

Bestsellerauteur Gerda van Wageningen is een roman fenomeen. Onlangs verscheen het derde en laatste deel van haar Vuurtorentrilogie. Het licht is gedoofd in Verduisterd licht. Ter gelegenheid van de voltooiing van haar trilogie, die zich afspeelt in de omgeving van Haamstede, Brouwershaven en Zierikzee, bracht de auteur op 25 september een bezoek aan boekhandel De Vries in Zierikzee.

Boekhandel De Vries in Zierikzee ontving haar met open armen. Ze overhandigde die m8iddag ook een set van deze trilogie aan de dochter van een laatste vuurtorenwachter van Burgh-Haamstede, mw. Mineke Straaijer.


verduisterd Licht

Vuurtorentrilogie #3

Het licht van de vuurtoren is gedoofd in Verduisterd licht, het derde en laatste deel in de Vuurtorentrilogie van Gerda van Wageningen. Het is oorlog, het vliegveld wordt gebombardeerd en het duingebied komt in de vuurlinie te liggen. De bewoners van Haamstede hebben een moeilijk leven. Zo ook Coby van Galen. Haar vader wordt tewerkgesteld in Duitsland en de schoonfamilie van haar zus heeft banden met de NSB. Wanneer de bezetters het eiland onder water zetten, moeten de bewoners noodgedwongen vluchten.

>