Goed het jaar 2020 in met de nieuwe boeken uit de Romanserie

24-12-2019

Bent u al lid van de Zomer & Keuning Romanserie? Met uw abonnement ontvangt u tot tien keer per jaar twee nieuwe boeken thuis. Hieronder vindt u een overzicht van de boeken die binnen de romanserie verschijnen tussen januari en mei van 2020.

Januari

In januari ontvangt u bij zowel het Klein- als bij het Basisabonnement de boeken Geschonden vertrouwen – Gerda van Wageningen, en Een fortuinlijke boerenknecht – Clemens Wisse.

Geschonden vertrouwen is een historische roman over de cichoreifabriek bij Zierikzee. In Een fortuinlijke boerenknecht leest u over de zoon van een baggeraar en de dochter van een welgestelde boer.

Februari

In februari ontvangen alleen lezers met de Plusserie de boeken De stilte van eenzaamheid – Sandra Berg, en Het gouden lint – Marleen Schmitz.

In De stilte van eenzaamheid wordt u meegenomen naar Finland, waar er in een oude geschiedenis gedoken wordt. In Het gouden lint wordt een boeiende vraag gesteld: wat gebeurt er als je van de ene op de andere dag steenrijk bent?

Maart

In maart ontvangt u bij zowel het Klein- als bij het Basisabonnement de boeken Hostel aan zee – Simone Foekens, en Eén vonk – Greetje van den Berg.

Sara komt er in Hostel aan zee stukje bij beetje achter dat de familie voor wie zij werkt grote geheimen verbergt. De hoofpersonen van Eén vonk worden geconfronteerd met het verleden als grote familiegeheimen aan het licht komen.

April

In april ontvangen alleen lezers met de Plusserie de boeken Reis naar toen – Olga van der Meer, en Zo anders – Kirstin Rozema.

In Reis naar toen lezen we het aangrijpende verhaal van de ongeneeslijk zieke Ellis, die samen met haar vriendinnen haar laatste wensen in vervulling laat gaan. Zo anders begint met een vakantie en eindigt met een zoektocht naar antwoorden.

Mei

In mei ontvangen alle lezers met het Basisabonnement de boeken Sporen in het polderland – Marja Visscher, en Dichter bij jou – Gea Veldkamp.

In Sporen in het polderland, het tweede deel van de Badhoeve-trilogie, gaat het verhaal van Jacob en Hermina verder. Wat is hun toekomst in de Haarlemmermeerpolder? Dichter bij jou is en een prachtige roman over de bijzondere band tussen een lerares en een meisje.

Romanserie

Bent u nog geen lid, maar wilt u in het vervolg ook twee heerlijke boeken vóór verschijning ontvangen? Meld u dan nu aan voor de Romanserie. Bij een Klein abonnement ontvangt u vier keer per jaar twee boeken op de mat. Bij een Basis abonnement komen daar nog twee zendingen per jaar bij. Daarnaast valt een Klein- of Basisabonnement nog uit te bereiden met de Plusserie, waarin u nog vier extra keer per jaar een boekenpakket ontvangt. Aanmelden voor de Romanserie kan hier.

>