Gratis zomerverhaal TIJM door Aline van Wijnen

26-07-2017

De zomer is al voor de helft voorbij en de gelukkigen onder ons genieten van hun welverdiende vakantie. Voor deze bofkonten en voor degenen die thuis blijven heb ik een verassing in petto: een gratis zomerverhaal TIJM!

Vanaf aanstaande zaterdag post ik – Aline van Wijnen –  iedere avond een kort stukje op Facebook tot het verhaal is afgerond. TIJM is een luchtig verhaal dat perfect te lezen is op een strandbedje, in de tuin of gewoon thuis op de bank. Klik hier om op mijn Facebookpagina te komen; like de pagina en lees gezellig mee. Veel plezier!

Als je over een paar maanden dertig wordt, hoor je het voor elkaar te hebben. Huisje, boompje, beestje – dat werk. Of tenminste een leuke baan en een geweldige relatie. Jammer genoeg voldoet Myrthes leven totaal niet aan dat ideaal. Haar relatie met Thijs is versuft. Ze wordt al misselijk bij de gedachte aan haar werk. En haar vriendinnen leiden inmiddels hun eigen levens die in niets op dat van Myrthe lijken. De verschijning van haar jeugdliefde Sander op haar werk zet Myrthes saaie bestaan volledig op zijn kop.

Lees gauw verder op mijn Facebookpagina zodat je op de hoogte blijft van dit heerlijke, zomerse verhaal. Bovendien heb ik extra goed nieuws, want Liefde met gebruiksaanwijzing verschijnt half augustus! Reserveer mijn boek daarom snel zodat het als eerste bij jou op de mat zal vallen.

Een onvergetelijke zomer toegewenst!

Liefs, Aline

>