Interview met Jennifer L. Armentrout

21-08-2015

Hoera, deel 3 van Jennifer L. Armentrout haar serie ‘Wait for me’ zal verschijnen in oktober en wij kunnen niet wachten!

Armentrout, Jennifer LMaar wacht even  Jennifer L. Armentrout?! Ja, J. Lynn was haar pseudoniem. De schijfster heeft besloten om vanaf nu verder te schrijven onder haar eigen naam. De reden dat Jennifer in het begin koos voor een pseudoniem was om haar YA lezers niet snel in aanraking te laten komen met haar NA titels. Meteen had Jennifer spijt van haar keuze, want het is veel leuker om al je boeken onder je eigen naam uit te geven. Vanaf nu zal Jennifer verder schrijven onder haar eigen naam. Het is nog even wachten tot deel 3 ‘Blijf bij mij’ uitkomt (waar haar eigen naam opstaat), maar  om het wachten iets dragelijker te maken kan je hier alvast het interview met Jennifer lezen. Veel plezier!

Welke boeken/schrijvers inspireerden jou om een schrijfster te worden?

Er zijn veel auteurs die mij inspireerden om schrijfster te worden, maar Rachel Vincent en Jana Oliver zou ik heel graag willen noemen omdat zij er zeker boven uitsteken.

Hou zorg je voor balans tussen het schrijven en andere activiteiten in jouw leven?

Het is eigenlijk best moeilijk. Elke dag schrijf ik zo’n 8 tot 10 uur lang. Om eerlijk te zijn heb ik niet echt een sociaal leven. Ik heb er nu de tijd niet voor, aangezien ik nog zoveel boeken heb om te schrijven: ideeënoverload!

Wat vind jij het leukste aan het zijn van een schrijfster?

Naast dat ik doe waar ik zoveel van hou is het ook fijn om thuis te kunnen werken in mij pyjama.

Welke must have staat er altijd op jouw bureau tijdens het schrijven?

Meestal schrijf ik wanneer ik op de bank zit, dus ik heb mijn laptop op schoot. Loki, mijn hond ligt dan opgekruld naast mij.

Als je één auteur zou mogen ontmoeten (overleden of levend) wie zal dat zijn en waarom?

Ik zou graag William Shakespeare ontmoeten, zodat ik hem kan vragen waarom hij denkt dat ‘Romeo en Juliet’ een liefdesverhaal is.

Wat is het meest avontuurlijke wat je ooit hebt gedaan?

Bungeejumping.

Als je een bovennatuurlijkwezen kan zijn, wat zou jij dan zijn?

Een draak.

Heb jij de boeken van Jennifer L. Armentrout al gelezen? Enjoy!

armentrout

>