Joëlle over ‘Niemand zoals Zoë’

23-02-2022

Na het eerste deel van de sportschoolserie gelezen te hebben, kon ik niet wachten tot er een tweede deel uit zou komen. Eindelijk was het dan zo ver! Sportschoolserie deel 2: Niemand Zoals Zoë. Vol enthousiasme begon ik aan dit heerlijke boek.

Zoë is trouwambtenaar en alleenstaande moeder van een tienerdochter. Samen net haar vriendinnen is ze regelmatig te vinden in de sportschool voor een zumbales. Daar loopt ze sporthunk thijs tegen het lijf. Sinds de breuk met de vader van haar dochter Philomena heeft ze niet meer gedate. Zou Thijs ervoor zorgen dat ze het toch weer aandurft?

Ik vind het nog wel eens lastig om boeken te lezen over mensen die “ouder” zijn dan dat ik ben. In het vorige deel was de hoofdpersoon een stukje jonger dan in dit deel. Hoofdpersoon Zoë heeft al een dochter van 12, een heel andere levensfase als waar ik mij persoonlijk in bevind. Toch heeft dat echt totaal geen rol gespeeld tijdens het lezen. De schrijfstijl is vlot en je wordt zo meegenomen. Zoë is een heel fijn personage, waardoor je lekker in het verhaal getrokken wordt.

Ik heb ontzettend genoten van dit heerlijke feelgood boek. Je wordt er in meegezogen en het lees vlot weg.


>