Moederdag 48 uurs e-book actie

08-05-2021

Op zondag 9 mei is het Moederdag. Speciaal voor Moederdag hebben wij mooie en meesleepende e-books geselecteerd die speciaal dit weekend zijn afgeprijsd naar €1,99. De e-books zijn makkelijk te downloaden en te lezen op elke e-reader. Ideaal dus! Wij wensen u een mooie dag toe.

Eerste liefde - Nettie Dees
van €7,99 voor €1,99

De dochter van de lichtwachter - Gerda van Wageningen

Vuurtoren-trilogie #1

van €7,99 voor €1,99

Onder de linde - Greetje van den Berg


Onder de linde #1

van €7,99 voor €1,99

Met de stroom mee - Afra Beemsterboer
van €7,99 voor €1,99

De stilte van eenzaamheid - Sandra Berg
van €7,99 voor €1,99

Eerste liefde

Eerste liefde van Nettie Dees vertelt het verhaal van Lucie en Harm, die net ouders geworden zijn van Siem. Ze zijn dolgelukkig. Lucie zegt haar baan op om fulltime moeder te zijn en op dat moment wordt ze door allerlei gebeurtenissen aan het denken gezet. Vooral over het geloof, dat ze op jonge leeftijd aan de kant heeft gezet. Ze probeert zich ertegen te verzetten, maar ze merkt dat God haar niet loslaat. Langzaam leert ze erop te vertrouwen dat ze er niet alleen voor staat.

Eerste liefde van Nettie Dees is een meeslepende en herkenbare roman over liefde, doorzettingsvermogen en vertrouwen, in het geloof en in jezelf.

De dochter van de lichtwachter

Vuurtoren-trilogie #1

Het leven aan de voet van de vuurtoren van Haamstede is best eenzaam. De vader van Betsy de Feiter is een van de lichtwachters, die het omringende duinlandschap en de kust bewaken. De gezinnen van de vuurtorenwachters leven aan de voet van die toren en zijn sterk op elkaar aangewezen. In die setting speelt de Vuurtoren-trilogie van Gerda van Wageningen zich af, te beginnen met dit eerste deel 'De dochter van de lichtwachter'. Het is 1915 en in de omringende landen is het oorlog. Veel levensmiddelen zijn op de bon en smokkelen is aan de orde van de dag. Dat brengt onrust en gevaren met zich mee. En wat Betsy zelf diep in haar hart verborgen houdt, maakt het leven niet makkelijker. De dochter van de lichtwachter is het eerste deel in de Vuurtoren-trilogie, de nieuwe historische trilogie van topauteur Gerda van Wageningen.

Onder de linde

Onder de linde #1

Onder de linde van Greetje van den Berg gaat over Gemma, die samen met haar man Ruud tien kinderen heeft. Ze wonen in een groot, oud huis dat ooit van zijn ouders was, Onder de Linde – een verwijzing naar de grote lindeboom in de tuin. Gemma is een onvermoeibare moeder en in het grote familiehuis is altijd iedereen welkom. Haar standpunt is dat elk probleem er is om opgelost te worden. Maar als ze dan ziek wordt en er geen diagnose kan worden gesteld, begint ze aan haar eigen overtuiging te twijfelen. Ruud denkt dat het misschien psychisch is en dat zorgt voor een verwijdering tussen hen beiden. Bovendien ziet Gemma met lede ogen aan dat Ruud wel erg goed overweg kan met de nieuwe hulp in zijn bakkerij. In Huize Onder de Linde is de normaal zo vanzelfsprekende gezelligheid ver te zoeken, en dan lijkt het er ook nog op dat de lindeboom ziek is en moet worden omgehakt.

Met de stroom mee

De 46-jarige Anna Groenendijk, hoofdpersoon van Met de stroom mee, is al elf jaar weduwe nadat haar man Koen verdronk in de haven. Sinds die tijd blijft ze aanmodderen met de vragen die hij achterliet. Dan doet een vreemdelinge haar intrede in het plaatsje, en zij brengt dingen in beweging voor zowel Anna als haar oudste dochter, de 20-jarige Bente. Langzaam maar zeker ontdekt ze een geheim verleden van haar man. Deze karaktergedreven roman van Afra Beemsterboer gaat over een moeder die dezelfde fouten dreigt te maken als haar eigen moeder, en haar volwassen dochter die haar de spiegel voorhoudt die ze zelf niet ziet.

De stilte van eenzaamheid

De stilte van eenzaamheid van Sandra Berg gaat over een vrouw die haar leven lang heeft geprobeerd niet op te vallen, niemand tot last te zijn en alles goed te doen. Een levensstrategie waar ze langzaam maar zeker zelf aan onderdoor gaat. Paula's huwelijk staat onder druk en er is een enorme kloof ontstaan tussen haar en haar dochter. Dan krijgt ze een brief van haar inmiddels overleden oma, die dertig jaar geleden werd ontvoerd uit een reumaziekenhuis in Heinola, Finland. Sindsdien is er sindsdien niets van haar vernomen. Paula grijpt de brief aan om voor eens en altijd duidelijkheid te krijgen over wat er met haar oma is gebeurd... en om zichzelf opnieuw uit te vinden. Of misschien zelfs voor het eerst.

De acties gelden van 08-05-2021 t/m 09-05-2021 en uitsluitend op de e-books van de genoemde titels. Uitgeverij Zomer & Keuning behoudt zich het recht om deze actie vroegtijdig te stoppen. Prijswijzigingen, tik- en spelfouten voorbehouden. Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.

>