Nieuw, spannend tweeluik: Raak me. Niet.

28-04-2020

Nieuw bij Uitgeverij Zomer & Keuning: De Raak me. Niet.-serie van Duitse auteur Laura Kneidl. Het eerste deel, Raak me. Niet. is nu overal verkrijgbaar. We zijn er bij Z&K trots op dat wij de aller eerste Nederlandse vertaling van Laura Kneidl mogen uitgeven.

Raak me. Niet. van Laura Kneidl is het eerste deel van een spannend tweeluik dat onder je huid kruipt.

Raak me. Niet. van Laura Kneidl gaat over de achttienjarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.

Laura Kneidl schreef met Raak me. Niet. een meeslepend eerste deel van een new adult-serie, dat eindigt met een grote cliffhanger. Het verhaal van Sage en Luca gaat verder in het tweede deel, Verlies me. Niet., dat op 26 mei verschijnt.

Bestel Raak me. Niet. hier

>