Nieuwe boeken in april!

02-04-2021

Geweldig! Deze heerlijke boeken verschijnen deze maand bij uitgeverij Zomer & Keuning! Naar welke kijk jij het meest uit?

Vrijgevochten

Femke Roobols historische roman Vrijgevochten speelt zich af in Leiden in 1783. Cornelia en Severijn zijn al jaren vrienden. Severijns vader vindt de vriendschap ongepast, onder andere door de standsverschillen, en stuurt zijn zoon naar Engeland in een poging het paar uit elkaar te houden. Als Severijn eenmaal terugkomt, is er veel veranderd. Cornelia heeft interesse opgevat voor politiek en sluit zich aan bij de patriotten. Hun eens zo hechte band is onherkenbaar veranderd en dat zit Severijn dwars. Hij wil geen kant kiezen, maar hij wil ook Cornelia niet verliezen.

Vrijgevochten verschijnt op 7 april 2021.

Boyfriend Material

Luc, de hoofdpersoon in ‘Boyfriend Material’ van Alexis Hall, is de zoon van een wereldberoemde rockster en is op zoek naar een normaal, lief vriendje dat hem kan helpen om zijn slechte imago in de pers op te poetsen. Oliver is een advocaat die in zijn hele leven nog niets schandaligs heeft gedaan. Echt boyfriend material, dus. Ze zijn totale tegenpolen, maar ze maken een afspraak: zolang de pers achter Luc aanzit, zullen ze doen alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze elkaar nooit meer te zien. Maar het probleem is dat de neprelatie wel heel echt begint te voelen.

Boyfriend Material van Alexis Hall is een nieuwe rom-com vol humor, liefde en opposites attract.

Boyfriend Material verschijnt op 13 april 2021.

Flight & Glory-serie

Op 22 juni verschijnt eindelijk het lang verwachte vijfde deel in de Flight & Glory-serie van Rebecca Yarros. Om dat te vieren hebben we de eerste vier boeken in deze aangrijpende serie een prachtige make-over gegeven, zodat ze perfect aansluiten bij het omslag van het nieuwe boek.

De eerste vier delen van de Flight & Glory-serie in hun nieuwe jasjes verschijnen op 22 april 2021.

Rage and Ruin

Harbinger #2

Rage and Ruin is het tweede deel van de spannende fantasy-serie Harbinger van Jennifer L. Armentrout. Trinity moet alles op alles zetten om de Harbinger te vinden, een wezen dat Wachters en demonen zonder reden vermoord. Ondertussen ontstaan er gevoelens tussen Trinity en Zayne, maar als zij erachter komen dat ze niet samen kunnen zijn, probeert Trinity haar gevoelens voor Zayne te vergeten. Als de spanning oploopt merken ze pas hoe erg ze elkaar eigenlijk nodig hebben. Zal het hen samen lukken om hun krachten te bundelen en de kwade, duistere krachten van de Harbinger te verslaan?

Rage and Ruin verschijnt op 28 april 2021 als prachtige limited edition met kleur op snee, een glimmende metallic cover en een exclusieve boekenlegger.

>