Deze nieuwe feelgood en romance titels verschijnen er in augustus!

01-08-2021

Augustus vinden wij een heerlijke maand om ons lekker in een goed boek te verliezen. Het liefst lezen we in deze maand op de camping, het strand of een terrasje, maar ook thuis in de achtertuin leest net zo lekker. Omdat we natuurlijk niet willen dat je in augustus zonder leesvoer komt te zitten, hebben we deze maand weer een hele stapel met prachtige titels voor je. Maar liefst vijf boeken die zowel als paperback en e-book uitkomen en nog eens vier titels die alleen als e-book uitkomen. Met negen nieuwe titels in augustus zit er sowieso wat leuks voor je bij!

Retourtje Elzas - Margreet Maljers

Droom weg naar de Elzas met Retourtje Elzas van Margreet Maljers. Net als Jany genoeg geld bij elkaar gespaard heeft voor haar sabbatical, belt haar vroegere vriendin Lydia met een noodkreet. Jany is wantrouwig, want Lydia stond erom bekend dat ze mensen voor haar karretje spande. Toch laat ze zich overhalen, op voorwaarde dat ze genoeg tijd zal hebben om de Elzas te verkennen. Het is het begin van een levensveranderende tijd, en niet alleen voor Jany. Lezers zullen Jany in hun hart sluiten in dit romantische en schilderachtige verhaal van Margreet Maljers.

Retourtje Elzas verschijnt op 3 augustus als paperback en e-book.

Eindelijk single - Petra Kruijt

Single #3

Nadat ze is ontsnapt aan een gewelddadige relatie, is voor Syrah duidelijk dat ze voorlopig geen vaste man in haar leven hoeft. Ze stort zich op haar werk op een reclamebureau en het ‘daten’ met vriendinnen en zo is het leven helemaal goed. Omdat ze ondertussen het gevoel heeft zich te moeten verstoppen zodat haar ex haar niet vindt, heeft ze ook al genoeg aan haar hoofd. Maar dan krijgt ze samen met collega John een project toegewezen waaraan ze samen tot in de overuurtjes werken en slaat er een vonk over die steeds moeilijker te negeren is.

Petra Kruijt schreef in de Single-serie al eerder Een jaar single en Eeuwig single, waarin Syrah ook al voorbijkwam. Nu krijgt ze in Eindelijk single haar eigen verhaal.

Eindelijk single verschijnt op 6 augustus als e-book.

Zuidenwind - Brittainy Cherry

Kompas #1

Zuidenwind van Brittainy C. Cherry gaat over Kennedy. Na het overlijden van haar dochtertje en het beëindigen van haar huwelijk, verhuist ze naar het kleine dorpje Havenbarrow. Daar loopt ze de chagrijnige Jax tegen het lijf. Hij staat bekend als het zwarte schaap van het dorp en vanaf hun eerste ontmoeting hebben de twee een hekel aan elkaar. Maar wanneer ze erachter komen dat ze elkaar al eerder ontmoet hebben, komen er herinneringen naar boven drijven die geen van beiden hadden zien aankomen.

Zuidenwind van Brittainy C. Cherry is het eerste deel van haar geweldige Kompas-serie. Voor alle fans van Rebecca Yarros, Colleen Hoover en Roni Loren.

Zuidenwind verschijnt op 10 augustus als paperback en e-book.

Een ijskoude klus - Saskia M.N. Oudshoorn

Foodtruck fiësta #2

In het tweede deel van de serie Foodtruck Fiësta van Saskia M.N. Oudshoorn, Een ijskoude klus, draait het om het opknappen van de ijswagen. Tinus krijgt daarbij hulp van Mats en andersom helpt ze hem met zijn website en social media. Ze krijgen het gevoel dat ze elkaar nooit helemaal hebben losgelaten, maar Mats heeft een vriendin en Tinus heeft een collega die werk van haar maakt. De emoties en verwikkelingen lopen hoog op in dit tweede deel van de feelgoodserie Foodtruck Fiësta.

Een ijskoude klus verschijnt op 13 augustus als e-book.

Betoverend Toscane - Annemartien Berkelaar

Vijf Nederlandse vrouwen gaan in Betoverend Toscane van Annemartien Berkelaar op beeldhouwcursus op een landgoed in Italië, ieder met een ander doel. Zo is er de 28-jarige Chloë, op zoek naar de liefde van haar leven, terwijl de 35-jarige Baukje juist vlucht voor haar opdringerige ex. Fenna kampt met een legenestsyndroom en Suzan verloor onlangs haar man, waardoor ze haar zin in het leven kwijt is. Tot slot is er Anouk, die niets liever wil dan haar hart volgen, maar nog koudwatervrees heeft.

In deze feelgoodroman van Annemartien Berkelaar krijgen lezers er vijf nieuwe vriendinnen bij en wanen ze zich een paar heerlijke uren in Toscane.

Betoverend Toscane verschijnt op 17 augustus als paperback en e-book.

Introweek - Anja Janssen

Kit gaat in Introweek van Anja Janssen studeren in Tilburg, waar ze nog niks en niemand kent. Tijdens de introductieweek ontmoet ze Tim, een eindejaars. Tim is gespierd, knap en superirritant. Elke keer als ze elkaar ontmoeten, kraamt Kit onzin of maakt ze zichzelf compleet belachelijk. Tim likt de wonden van een verbroken relatie. Hij moet tijdens de introweek met zijn ex samenwerken om de nieuwe studenten een onvergetelijke tijd te bezorgen. De enige afleiding is Kit, een groentje, die het steeds weer voor elkaar krijgt om zich in de nesten te werken. Om zijn ex terug te krijgen, smeedt hij met Kit een plannetje om zich voor te doen als stel, maar hoe langer ze dit toneelstukje opvoeren, des te meer hij voor haar gaat voelen.

Anja Janssen schreef als Oli Veyn verschillende feelgood- en fantasyverhalen. Introweek is haar debuut onder haar eigen naam.

Introweek verschijnt op 20 augustus als e-book.

Het huis onderaan de klif - Sharon Gosling

In Het huis onderaan de klif van Sharon Gosling is chef Anna na een verbroken relatie van twintig jaar toe aan een nieuwe start. Ze verhuist naar Crovie, een klein vissersdorpje aan de oostkust van Schotland, maar eigenlijk heeft ze meteen spijt. Zodra ze het dorp en de mensen beter leert kennen, vindt ze ook zichzelf en haar liefde voor koken weer terug. Ze besluit haar keuken om te toveren in een kleine lunchclub. Haar leven lijkt eindelijk weer de goede kant op te gaan, zolang niets haar nieuwgevonden geluk verpest…

Het huis onderaan de klif is een heerlijke romance om bij weg te dromen. Voor de lezers van Katie Fforde en Santa Montefiore.

Het huis onderaan de klif verschijnt op 24 augustus als paperback en e-book.

Meisje met het ijsje - Saskia M.N. Oudshoorn

Foodtruck fiësta #3

In het derde en laatste deel van de serie Foodtruck Fiësta van Saskia M.N. Oudshoorn, Meisje met het ijsje, maakt Tinus zich klaar voor haar eerste festival. Ze moet alle gedoe met Mats even vergeten en zich gewoon richten op haar ijstruck, dat lijkt haar veel beter. Haar wagen Meisje met het ijsje staat naast Sammies Saté en ze blijken hetzelfde festivalschema te hebben. Zo leuk! De eerste festivaldag is een groot succes. Voordat ze naar huis gaat, blijft Tinus nog even naar de muziek luisteren. En dan klimt er in haar ooghoek ineens iemand over het hek… Dit laatste deel van de feelgoodserie Foodtruck Fiësta is om te smullen!

Meisje met het ijsje verschijnt op 27 augustus als e-book.

Vraag het aan Veerle

Sportschool #1

Vraag het aan Veerle is het eerste deel van de Sportschooltrilogie van Renée Olsthoorn. De 23-jarige Veerle bezoekt al jaren trouw haar sportschool als er een vacature komt. Ze solliciteert en wordt prompt aangenomen als baliemedewerker én Zumba-instructrice. Nice, nu kan ze sporten én geld verdienen! Met haar zonnige, empathische karakter wordt Veerle al snel een soort vertrouwenspersoon voor de sportschoolbezoekers. Maar haar eigen leven heeft ze niet zo best op orde… Hoe goed je advies aan anderen ook is, je eigen leven beoordelen is een stuk lastiger, blijkt in het eerste deel van deze sprankelende trilogie van Renée Olsthoorn.

Vraag het aan Veerle verschijnt op 31 augustus als paperback en e-book.

>