Nieuwe boeken in september!

01-09-2021

Voor de maand september verschijnen er weer geweldige boeken bij Uitgeverij Zomer & Keuning! Reserveer ze vandaag nog!

Uit bloed en as

Blood and Ash #1

Uit bloed en as van Jennifer L. Armentrout gaat over Poppy, die nooit zeggenschap heeft gehad over haar eigen leven. Als Maiden leeft ze alleen: ze wordt nooit aangeraakt, nooit naar haar omgekeken en nooit met haar gesproken. De hele toekomst van het rijk rust op haar schouders, want ze moet tijdens haar Ascension waardig worden bevonden door de goden. Hoe kan ze ooit aan die verwachtingen voldoen? Dan ontmoet ze Hawke, een bewaker die ervoor moet zorgen dat Poppy haar Ascenion zal volbrengen, én iemand die haar hoofd en hart totaal op hol brengt. Uit bloed en as is het eerste deel van de bloedstollende nieuwe Blood and Ash-serie van Armentrout. Armentrout won met dit boek de Goodreads Choice Award Best Romance 2020.

Uit bloed en as verschijnt op 7 september als paperback en e-book.

De zoete verleiding van Emerald Cove

Zussen van Jewel Island #3

Skye en Jesse in De zoete verleiding van Emerald Cove van Holly Martin kennen elkaar al jaren: ze zijn buren geweest, beste vrienden en ze waren zelfs kort getrouwd. Het contact is al een tijdje verwaterd, maar nu Skye met haar zussen het familiehotel op Jewel Island runt, komt ze Jesse weer tegen. Skye wil hem eindelijk vertellen wat ze voor hem voelt, maar durft ze haar hart weer open te stellen voor Jesse? De zoete verleiding van Emerald Cove is het derde en laatste deel van de heerlijke feelgood-serie De zussen van Jewel Island. Eerder verschenen in de serie Het familiehotel van Sapphire Bay en Een gouden gloed over Ruby Falls.

De zoete verleiding van Emerald Cove verschijnt op 14 september als paperback en e-book.

Recept voor geluk

Geluk #1

De jonge patissier Liv, hoofdpersoon in Recept van geluk van Saskia M.N. Oudshoorn, werkt in de keuken van een grote hotelketen. Met haar opdringerige manager, de lange dagen en het eentonige werk is ze het helemaal zat. Als ze op een regenachtige middag met haar vriend langs een verwaarloosd winkelpand slentert, komt de droom van haar eigen patisserie weer in alle hevigheid terug – en nu gaat ze ervoor. De Geluk-serie van Saskia M.N. Oudshoorn gaat over kansen grijpen of, als die er niet zijn, ze zelf creëren.

Recept voor geluk verschijnt op 23 september als paperback.

Breekbaar geluk

Geluk #2

Liv kan haar geluk niet op in Breekbaar geluk van Saskia M.N. Oudshoorn: haar eigen patisserie is een succes en nu heeft ze ook nog eens de fantastische en knappe Matthew aan haar zijde. Haar ex-vriendje Onno is echter veel minder gelukkig met deze nieuwe situatie. Zo ongelukkig zelfs dat hij, in een vlaag van blinde woede, een impulsieve en domme beslissing maakt die de levens van bijna alle betrokkenen overhoop gooit. Wanneer hij besluit alleen aan Liv zijn daden op te biechten ziet zij zich gedwongen tot het maken van een onmogelijke keus. Moet ze zwijgen om Onno te beschermen? Of moet ze Matthew in vertrouwen nemen en riskeren dat ze alles kwijtraakt waar ze zo hard voor gevochten heeft? Breekbaar geluk is het tweede deel van de populaire Geluk-serie van Saskia M.N. Oudshoorn. Lees ook de andere delen in de serie: Recept voor geluk en Grenzeloos geluk.

Breekbaar geluk verschijnt op 23 september als paperback.

Grenzeloos geluk

Geluk #3

Wanneer Liv en Matthew een groot trouwfeest organiseren, besluit beste vriend Laurens tijdens de romantische hotelovernachting impulsief en ondanks zijn twijfels zijn vriendin Kate ook ten huwelijk te vragen. Laurens' vrijgezellenfeest brengt echter onverwacht een heftige en onverwerkte periode uit zijn verleden tot leven. En terwijl dit gegeven hem volledig afleidt, slaat ook nog eens het noodlot toe bij Kate. Opeens ziet Laurens zich niet alleen geconfronteerd met een chaotisch verleden maar ook met een onzekere toekomst. Ten einde raad besluit hij te doen wat hij jaren daarvoor ook al eens deed: vluchten… Grenzeloos geluk van Saskia M.N. Oudshoorn is het laatste deel van de Geluk-serie, waarin het leven van patissier Liv en haar vrienden centraal staat. Lees ook in deze serie Recept voor geluk en Breekbaar geluk.

Grenzeloos geluk verschijnt op 23 september als paperback.

Welkom in Ferry Lane

Ferry Lane #1

Het dorpje Hartmouth in Cornwall is het decor van Welkom in Ferry Lane het eerste deel van de Ferry Lane-feelgoodserie van Nicola May, de Britse hitauteur van de Cockleberry Bay-serie. De 33-jarige Kara droomt van een opleiding tot bloemist. Ze kan haar alleenstaande vader echter niet in de steek laten en dus kiest ze voor the next best thing: bloemen verkopen op de markt. Als er meerdere dingen gebeuren die Kara’s leven op z’n kop zetten, ontdekt ze dat je er niet voor anderen kunt zijn als je er niet in de eerste plaats voor jezelf bent. Met Welkom in Ferry Lane heeft bestsellerauteur Nicola May een ijzersterk begin van haar nieuwe hitserie geschreven. Lees ook De sterrenhemel boven Ferry Lane, het tweede deel van de Ferry Lane-serie

Welkom in Ferry Lane verschijnt op 28 september als e-book, paperback en luisterboek.

>