Nieuwe e-book van bekende romanauteurs!

25-01-2022

Vandaag verschijnen er wel 10 e-books van maar liefst 5 romanauteurs bij uitgeverij Zomer & Keuning.

Eens komt de dag

In Eens komt de dag van Leni Saris wordt Rita overgehaald om te zorgen voor het gezin van haar oudere broer Gijs. Haar schoonzusje Hanna is al enige tijd ziek en wordt ondergebracht in een Zwitsers sanatorium. Rita lijkt het met iedereen goed te kunnen vinden, maar Ruut, de compagnon van Gijs, lijkt vooral van haar onder de indruk. Wanneer Rita te horen krijgt dat Hanna snel thuis zal komen, kan ze niet wachten om weer van haar vrijheid te kunnen genieten. Maar is er ook plek voor Ruut in haar leven? Leni Saris heeft al honderden titels op haar naam staan en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans Edelsteentje en De gebroken draad.

Herinneringen aan Tjula

In Herinnering aan Tjula van Leni Saris heeft Lilith vier grote liefdes: haar vader, haar tante Harriët in Parijs, haar oom Max en haar droomplekje onder de oude boom op het landgoed van Max. De neef van oom Max, de fotograaf Mark, zou graag Liliths vijfde liefde willen worden, maar zij vindt Mark maar een bemoeizuchtig mannetje. Maar dan verdwijnt oom Max plotseling, lijkt tante Harriët een geheim verleden te hebben en is Liliths zus Roelien met de noorderzon vertrokken. In deze heftige periode lijkt Mark zich te ontpoppen tot een reddende engel en kan Lilith de aantrekkingskracht niet meer negeren… Leni Saris heeft al honderden titels op haar naam staan en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans De gebroken draad en Edelsteentje.

Ieder jaar bloeit de goudenregen

In Ieder jaar bloeit de goudenregen van Leni Saris is Francis een volmaakt model. Maar dat verandert wanneer ze de nuchtere Victor ontmoet. De twee groeien langzaam naar elkaar toe, maar Francis houdt echter haar modellen leven voor Victor verborgen. Wanneer dit bekend wordt, is Victor ontdaan en verbreekt de relatie. In Parijs probeert Francis haar leven weer op te pakken en ontmoet Louis, met wie ze vrijwilligerswerk doet. Louis verklaart haar zijn liefde, maar Francis weet dat er in haar hart alleen plaats is voor Victor… Leni Saris heeft al honderden titels op haar naam staan en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans De muziek begint opnieuw en Daar was eens.

Tweede kans

In het korte verhaal Tweede kans van Gerda van Wageningen is Ilona verhuist naar het dorp waar haar ouders wonen, omdat haar vader dementerende is en haar moeder haar hulp goed kan gebruiken. Wanneer ze toevallig bij een boerderij stopt om aardappelen te kopen, ontmoet ze de aantrekkelijke boer Chiel, waar ze meteen een verbintenis mee voelt. Ze lijkt Chiel niet uit haar hoofd te kunnen zetten en besluit hem zelf op te zoeken. Ook hij heeft het moeilijk als alleenstaande vader met weinig werk nu het boerenbestaan steeds meer lijkt te verdwijnen. Beiden lijken bij elkaar hun hart te kunnen luchten en hun onverwachte vriendschap groeit uit tot meer… Gerda van Wageningen schrijft al meer dan 40 jaar streekromans. Tweede kans is een kort verhaal over het vinden van onverwachte liefde in een moeilijke tijd.

Ontmoeting in Dartmoor

In Ontmoeting in Dartmoor durft een jonge vrouw zich na een heftig verleden en traumatische jeugd aan niemand meer te hechten. Impulsief besluit ze op vakantie te gaan naar haar tante in Engeland, die haar helpt om het leven meer kleur te geven en nieuwe keuzes te maken. ‘Ontmoeting in Dartmoor’ van Louise D’Anjou is een aangrijpend en emotioneel verhaal over het overwinnen van traumatische ervaringen en het vinden van steun bij naasten. Eerder van haar verschenen al Wat een jaar! en Kerend tij.

Wat een jaar!

In Wat een jaar! krijgt Melinda de voogdij over de 11-jarige tweelingzusjes van een verre nicht als die plotseling komt te overlijden. Melinda’s man Frank is daar helemaal niet blij mee en brengt hun toch al niet te sterke huwelijk nog meer in gevaar. Ook haar verwende dochter Nicky reageert stroef op de komst van de tweeling. De enige die het de meisjes aangenaam probeert te maken is haar zoon Steef, maar ook die heeft zijn eigen problemen… Wanneer ook de biologische vader van de tweeling zich plotseling meldt, weet Melinda niet wat de toekomst gaat brengen… Wat een jaar! is een aangrijpend verhaal over liefde en familie van de populaire auteur Louise D’Anjou. Eerder van haar verschenen al Een vleugje zonneschijn en Eindelijk thuis.

Kerend tij

In Kerend tij kan Bertus, een sombere en stugge man, de dood van zijn vrouw maar moeilijk verwerken en laat zich meeslepen door zijn sombere gevoelens. Gelukkig wordt hij ondersteund door familie en vrienden, maar helaas weigert hij professionele hulp. Tijdens een depressieve periode besluit hij naar Frankrijk te vertrekken en probeert hij weer op het rechte pad te komen. Lukt het Bertus om zijn sombere gevoelens een plek te geven en zo zijn leven weer kleur te geven? Kerend tij van Louise D’Anjou is een aangrijpend verhaal over het overwinnen van traumatische ervaringen en het opnieuw vinden van de liefde. Eerder verschenen al de romans Wat een jaar! en Eindelijk thuis.

Brief aan Eva

In Brief aan Eva, het eerste deel in de Eva trilogie, verliest Eva op 19-jarige leeftijd haar moeder. Na haar overlijden vindt Eva een brief waarin zij Eva vraagt om een jaar lang voor het gezin te zorgen. Helaas is deze vraag erg ingrijpend voor de toekomst van Eva; ze heeft namelijk al belangrijke plannen gemaakt. Uiteindelijk besluit Eva haar moeders wens te vervullen. Maar dan ontmoet ze Jeroen, die misschien wel de ware voor haar zou kunnen zijn… Mies Vreugdenhil is een bekende romanauteur en heeft al veel titels op haar naam staan. Volgende delen in de Eva trilogie zijn Eva vindt het geluk en Wolken rond Eva.

Eva vindt het geluk

In Eva vindt het geluk, het tweede deel in de Eva trilogie, wordt Eva plots op straat aangereden. Tot overmaat van ramp rijdt de automobilist door en blijft Eva hulpeloos alleen achter. Maar dan krijgt ze onverwachts hulp van een galante jonge voorbijganger. Hij helpt haar overeind en beiden hebben geen weet over hoe deze ene ontmoeting hun leven zal veranderen. Mies Vreugdenhil is een bekende romanauteur en heeft al veel titels op haar naam staan. Eerder verscheen al het eerste deel in de Eva trilogie, Brief aan Eva.

Kind van het eiland

In Kind van het eiland blijft Silke alleen achter op het eiland wanneer haar vader overlijdt en haar moeder naar het vaste land vertrekt. Op verzoek van een vriendin verleent ze de Deense zeeman Jeffer onderdak en al snel voelen de twee zich steeds meer tot elkaar aangetrokken. Wanneer Jeffer uiteindelijk vertrekt, belooft hij Silke te bellen, maar het blijft angstvallig stil… Ze besluit Jeffer op te zoeken in Denemarken, maar al gauw blijkt Jeffer niet te zijn wie Silke dacht dat hij was. Terug in Nederland maakt haar buurman Fokke geen geheim van zijn liefde voor haar. En toch, waarom kan ze Jeffer niet uit haar hoofd zetten? Kind van het eiland is een emotionele roman van Seija Berends, die de lezer keer op keer in haar verhalen weet te trekken.

>