Nieuwe e-books van Karin Peters!

31-03-2022

Vandaag verschijnen er maar liefst 10 nieuwe e-books bij uitgeverij Zomer & Keuning.

Hedwigs glazen huis

Van Karin Peters

In Hedwigs glazen huis van Karin Peters ontmoet Hedwig na een liefdeloze jeugd de charismatische Paul, op wie ze hevig verliefd wordt. Hij laat haar echter als een baksteen vallen wanneer ze ontdekt zwanger te zijn. Hedwig besluit tot een abortus. Na deze traumatische gebeurtenis durft ze zich niet meer te binden aan een man uit angst om gekwetst te worden. Uiteindelijk trouwt Hedwig met de gehandicapte Guido. Maar is hij de persoon die verandering in haar leven kan brengen? Of is het zijn broer Rutger, voor wie ze lijkt te vallen? Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans Het leven is vol vragen en Een onverwacht weerzien.

.

Het leven is vol vragen

Van Karin Peters

In Het leven is vol vragen van Karin Peters ervaart Lisette samenwonen met haar vriend anders dan verwacht. Wanneer onderwijzer Hans, die zij kent van de school waar zij stage loopt, haar onderdak biedt, doet hij haar inzien dat er ook andere waarden in het leven zijn. Lisette en Hans groeien dichter naar elkaar toe, maar voor haar blijft het leven toch vol vragen… Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans Hedwigs glazen huis en Het uur van de waarheid.


Het uur van de waarheid

Van Karin Peters

In Het uur van de waarheid’ van Karin Peters wordt in Namen, België, een overval gepleegd met fatale afloop. Advocaat Lucas, die met zijn gezin in de Ardennen woont, bemoeit zich met de zaak. Hij ontfermt zich over Christel, een meisje met problemen thuis. Dit zeer tegen de wens van zijn vrouw in. Wanneer er vreemde dingen plaatsvinden en ook dochter Joëlle verdwijnt, duikt Lucas bovenop de zaak. Maar dan blijkt wat de reden is van al deze gebeurtenissen… Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans ‘Het wordt lichter’ en Het leven is vol vragen.


Het wordt lichter

Van Karin Peters

In Het wordt lichter van Karin Peters lijkt de familie Donkers een keurige familie. Maar achter de vriendelijke gezichten schuilt veel verdriet. Van de drie kinderen is hun oudste zoon Tom al jaren niet meer thuis geweest. Hun dochter Frederike komt altijd alleen langs, omdat haar vader haar vriend niet accepteert. Alleen de jongste zoon Laurens woont nog thuis. Frederike kan de breuk tussen haar ouders en broer maar moeilijk verdragen en besluit met het gezin de week na kerst in een vakantiehuis door te brengen, wat voor de nodige problemen zorgt… Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans Hoog is de prijs en Het uur van de waarheid.


Hoog is de prijs

Van Karin Peters

In Hoog is de prijs van Karin Peters wonen Laurette, Joël en Hubert allemaal in de Rozenstraat. Dit is een straat waar nooit geld is voor iets extra’s. Vooral Hubert heeft moeite met het feit dat hij nooit geld zal hebben om te gaan studeren. Alles verandert wanneer zijn tante hem meeneemt naar Oostenrijk en hij de opvolger wordt van zijn oom die hotels runt. Na een tijd nodigt Hubert Laurette en Joël uit om vakantie te houden in Oostenrijk, maar Huberts hooghartige houding gooit roet in hun vakantie. Jaren zonder contact gaan voorbij. Laurette en Joël wonen inmiddels samen, maar zijn niet tevreden met hun leven dat maar weinig kansen biedt. Als Hubert met zijn mooie auto op de stoep staat om Laurette mee te nemen naar Oostenrijk, aarzelt ze maar voor een moment. Toch zal zij uiteindelijk de prijs moeten betalen… Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans Hoog is de prijs  en Het uur van de waarheid.

.

Waar liefde is, blijft hoop


In Waar liefde is, blijft hoop van Karin Peters is Lynette op de vlucht voor haar ex Sander. Ze komt terecht bij een Nederlands echtpaar in een afgelegen pension in Frankrijk. Ze denkt bij hen veilig te zijn, maar al snel realiseert Lynette zich dat het een en ander niet pluis is. Uiteindelijk raakt ze gecharmeerd van Floris. Maar ze krijgt concurrentie van Maureen en wanneer zij achter Lynettes geheim komt, tipt ze Sander… Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans Hoog is de prijs en Dwaalspoor.


Dwaalspoor

Van Karin Peters

In Dwaalspoor van Karin Peters heeft Simon het gevoel dat hij vastzit in het leven. Hij heeft niets te klagen. Hij heeft een lieve vrouw, een volwassen zoon, een goede baan en voldoende zekerheid. Maar alles is zo gewoon… Onverwachts ontmoet hij Feline, een jonge moeder, en wat hij nooit had verwacht, gebeurt: hij wordt verliefd op haar. Is dit een tweede kans of niets meer dan een vlucht uit de werkelijkheid? Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans Waar liefde is, blijft hoop en Raadsels rond een kind’.


.

Raadsels rond een kind

Van Karin Peters

In Raadsels rond een kind van Karin Peters zijn Michael en de Engelse Joanna, die al een dochtertje uit een eerdere relatie heeft, hevig verliefd. Ze trouwen met elkaar en Joanna zegt zwanger te zijn. Maar als blijkt dat dat niet waar is, voelt Michael zich in de val gelokt. Hun relatie gaat bergafwaarts, maar door Joanna’s vreemde gedrag kan Michael haar niet alleen laten. Als Michael Marit inhuurt om Joanna’s dochtertje Emma Nederlands te leren, weet Marit niet in wat voor gezin ze terecht is gekomen. Is Joanna eigenlijk wel de échte moeder van Emma? Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans Iedere vrouw heeft een geheim en Dwaalspoor.


Iedere vrouw heeft een geheim

Van Karin Peters

In iedere vrouw heeft een geheim van Karin Peters vertrekt Helen naar Zwitserland om de zorg voor haar zwager en neefje op zich te nemen na het overlijden van haar zus. Haar zwager Hans heeft een hotel en heeft het daar erg druk mee. De komst van Helen zorgt voor rust in zowel het hotel als in het gezin. Maar eenmaal in Zwitserland komt zij achter de oorzaak van de eigenaardige dood van haar zus. Zal Hans iets met de moord te maken hebben gehad? Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans  Raadsels rond een kind en Iets van waarde.

.

Iets van waarde

Van Karin Peters

In iets van waarde van Karin Peters vormen Paul en Nicole samen met hun twee volwassen kinderen Joëlle en Roeland een harmonieus gezin. Paul en Nicole hebben een goede baan en de kinderen studeren, maar wonen nog thuis. Tot plots alles verandert. Paul blijkt na een kortstondige verhouding een dochter te hebben. Het meisje heeft financiële problemen en dreigt Paul aan te klagen wegens nalatigheid. Als ook de charismatische Julian in hun leven komt en zich steeds meer gaat bemoeien met hun gezin, heeft Paul het gevoel dat in korte tijd zijn geluk onder zijn handen afbrokkelt. Is er dan niets van waarde meer over? Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans Iedere vrouw heeft een geheim en Hedwigs glazen huis.


>