Nieuwe E-books van Leni Saris en Karin Peters!

16-03-2022

Vandaag verschijnen er maar liefst 10  nieuwe e-books bij uitgeverij Zomer & Keuning.

Tamara, wie ben jij?

van Leni Saris

In ‘Tamara, wie ben je?’ van Leni Saris is Tamara de enige van de Renzelaghe-familie die geen talent heeft, maar huishoudelijke klusjes doet als de beste. Toch heeft ze er schoon genoeg van om haar hele leven als huissloof door te brengen. Onder een andere naam gaat Tamara in het Gooi in de huishouding werken en wordt ze door iemand ontdekt. Ze kan namelijk goed acteren en met de hulp van de jonge Sylvester breekt ze door als parodiste. Toch kan Tamara het gevoel niet kwijtraken dat er iets in haar leven mist… Leni Saris schrijft al jaren romans en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans ‘Soms geeft het leven gul’ en ‘Tussen eb en vloed’.


Tussen eb en vloed

Van Leni Saris

In ‘Tussen eb en vloed’ van Leni Saris vormen Terry, haar broertje Ronny en haar ouders een gelukkig gezin, tot Ronny invalide wordt door het toedoen van Philip. Hij is een rijke, knappe man, maar door zijn actie haat Terry hem. Alles verandert wanneer Philip haar begeleidt naar een professor in Milaan die haar broertje misschien kan opereren… Leni Saris schrijft al jaren romans en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans ‘Tussen sterren en mozaïek’ en ‘Tamara, wie ben je?’.


Tussen sterren en mozaïek

Van Leni Saris

In ‘Tussen sterren en mozaïek’ van Leni Saris is Christa de aangenomen dochter van haar oom en tante, met wie ze als enig kind een sterke band heeft opgebouwd. Haar vader is een eigen winkel van sinkel begonnen en vanaf haar dertiende werkt Christa al mee in de winkel. Maar na een paar jaar wordt hun winkel weggeconcurreerd door de eigenaar van een keten warenhuizen. Christa en haar familie leven in armoede, maar deze jaren maken haar ook gedreven en ambitieus. Door toeval ontmoet zij Leo, de zoon van de eigenaar van de warenhuizen. Is Christa’s drang naar wraak groter dan haar liefde voor Leo? Leni Saris schrijft al jaren romans en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans ‘Waar ben ik thuis?’ en ‘Tussen eb en vloed’.


Waar ben ik thuis?

Van Leni Saris

In ‘Waar ben ik thuis?’ van Leni Saris stelt Charlotte zichzelf deze vraag als zij haar liefdeloos ouderlijk huis moet verruilen voor de openhartige familie Van Venneberghe. Omringd door liefde van het echtpaar, die hun eigen dochter hebben verloren, groeit Charlotte op tot een talentvolle jonge vrouw. Alles lijkt een droom, tot ze die in duizend stukken ziet spatten op het moment dat zij Peter, het grootste geluk op aarde, meent te hebben gevonden. Leni Saris schrijft al jaren romans en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans ‘Zon en schaduw rond het kindertehuis’ en ‘Tussen sterren en mozaïek’.


Zon en schaduw rond het kinderthehuis

Van Leni Saris

In ‘Zon en schaduw rond het kindertehuis’ van Leni Saris wacht Carry gespannen op het vliegtuig waarin haar broer en schoonzusje zitten. Zij komen voorgoed in Nederland wonen. Jaren geleden heeft ze samen met Paul, die destijds voor dokter studeerde, grootse plannen gemaakt om een kindertehuis op te starten. Toch twijfelde Carry of het wel geworden was wat zij zich ervan had voorgesteld. Toen enkele maanden geleden het bericht kwam dat er grote veranderingen aan zouden komen, wist Carry dat ze er goed aan had gedaan om terug naar Nederland te komen… Leni Saris schrijft al jaren romans en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans ‘Tussen sterren en mozaïek’ en ‘Licia zet door’.


Het leven heeft voorrang

Van Karin Peters

In ‘Het leven heeft voorrang’ van Karin Peters is Juliët tot haar vijftiende door haar grootouders opgevoed. Na hun dood gaat ze toch weer bij haar moeder wonen, maar ze kunnen niet samen door één deur. Door een tragisch ongeval overlijdt haar moeder, waarna ze op zoek gaat naar haar moeders tweelingzus in Frankrijk. Niet alleen vindt Juliët haar tante, maar misschien ook wel de liefde van haar leven. Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans ‘Later kwam de zon’ en ‘Sporen uit het verleden’.


Later kwam de zon

Van Karin Peters

In ‘Later kwam de zon’ van Karin Peters zijn Helen en Laurens al twintig jaar getrouwd en hebben drie kinderen, de negentien-jarige Paola en de tweeling Lotte en Paola van vijftien. Ze zijn een harmonieus gezin, tot de kinderen Laurens met een jongere vrouw zien. Hij bekent een verhouding te hebben en Helen wijst hem de deur. Na enige tijd ontmoet Helen op bizarre wijze de musicus Reinder, met wie ze het goed kan vinden. Maar dan meldt Laurens dat hij Helen toch weer terug wil… Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans ‘Het leven heeft voorrang’ en ‘Sporen uit het verleden’.Sporen uit het verleden

Van Karin Peters

In ‘Sporen uit het verleden’ van Karin Peters is de familie van Ninian aanwezig op de begrafenis van haar grootmoeder wanneer haar broer Robin plots binnenstapt in een uniform van de NSB. Ninian en Robin zijn een tweeling, maar vlak na hun geboorte zijn ze gescheiden. Robin vermoedt dat Ninian bij het verzet zit en de twee botsen hevig. Ninian is roekeloos en trotseert zonder blikken of blozen het gevaar, tot grote zorg van haar stiefbroer Maarten, die al jaren verliefd op haar is. Maar de situatie loopt uit de hand wanneer Robin trouwt met Clara, het stiefzusje van Maarten en Ninian. Ook na de oorlog blijven sporen uit het verleden hun stempel drukken op de levens van Robin, Maarten, Ninian en Clara… Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans ‘Later kwam de zon’ en ‘Schemeruur’.


Schemeruur

Van Karin Peters


In ‘Schemeruur’ van Karin Peters komt Richelle niet terug van haar gebruikelijke rondje joggen. Haar familie wordt ongerust en schakelt de politie in. Plots krijgen ze een briefje waaruit blijkt dat Richelle is ontvoerd en haar familie betaalt losgeld. Later vindt de politie een omgekomen man met het losgeld in zijn zak, maar er is geen spoor van Richelle. Het verhaal neemt een onverwachte wending en de familie reist naar Normandië, waar de Nederlandse kunstenaar Christian zich meldt met een bizar verhaal… Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans ‘Het leven heeft voorrang’ en ‘Een onverwacht weerzien’.

Een onverwacht weerzien

Van Karin Peters


In ‘Een onverwacht weerzien’ van Karin Peters raakt Clare in verwachting, maar kan door omstandigheden niet met de vader van haar kind trouwen. Ze besluit te trouwen met Michel, de zoon van de tuinman. Echter kan zij haar eerste liefde niet vergeten. Wanneer ze een leven met Michel opbouwt, komt zij plots haar jeugdliefde Brian weer tegen. Ze raakt in verwachting en besluit haar gezin voor hem achter te laten. Haar gezin valt uiteen en de kinderen kunnen het hun moeder maar moeilijk vergeven. Lukt het hen om hun leven weer op te pakken? Karin Peters is een bekend romanauteur en van haar boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Eerder verschenen al de romans ‘Schemeruur’ en ‘Het leven heeft voorrang’.

>