Nieuwe e-books van een bekende romanauteur Leni Saris!

11-02-2022

Vandaag verschijnen er wel 11 e-books van bekende romanauteur Lani Saris bij uitgeverij Zomer & Keuning.

De gouden handjes

In De gouden handjes twijfelen Peggy Ann en Christy of ze wel door willen studeren en ze proberen een leven op te bouwen in de grote stad. Ze verlaten hun kleine dorp en nemen hun intrek in een leuke en hippe flat. Het banenaanbod is schaars en de twee besluiten een klusjesbureau op te starten dat ze ‘De gouden handjes’ noemen. Dit is het begin van een serie doldwaze klussen die ze in contact brengen met twee aantrekkelijke vrienden...

De sluier van Rozette 

In De sluier van Rozette besteedt de jonge Fleur haar vakantie in Frankrijk, waar ze op zoek gaat naar de geschiedenis van Rozette Munich, het meisje uit een vergeten oud dagboek. Daar probeert ze de levenswandel van Rozette te achterhalen, die op mysterieuze wijze 130 jaar geleden uit de familie werd verbannen. Maar eenmaal aangekomen in Frankrijk komt Fleur tot een heel andere ontdekking… 

De tocht naar het licht 

In De tocht naar het licht is Karin een jonge vrouw met een uitzonderlijk muzikaal talent. Maar haar karakter zit haar in de weg. Uiteindelijk moet ze door haar eigengereidheid het conservatorium verlaten en valt haar droom in duigen. Dan ontmoet ze een beroemde violist in Parijs die haar aanbiedt om lessen bij hem te volgen. Dan slaat het noodlot toe en wordt Karin door een val blind. Alles lijkt verloren, maar niets is minder waar….

De woorden van het lied 

In De woorden van het lied heeft de bekende concertpianist Eduard tijdens zijn studietijd een onvergetelijke indruk gemaakt op de jonge Danielle. Jaren later kruizen hun wegen, maar Eduard maakt een zware tijd door en Danielle probeert hem daarbij te helpen. Toch is hun relatie niet wat het geweest was. Lukt het Danielle en Eduard om hun relatie te redden?

De zesde reisgenote

In De zesde reisgenote gaat Marie-José op expeditie naar Zuid-Amerika. Ze vertelt niemand dat ze hardhorend is aan één oor en weet keer op keer haar doofheid te verbergen. Ze raakt onder de indruk van haar reisgenoot Sybrand, die vanaf de eerste dag haar maatje is. Maar als later de reünie plaatsvindt, is Marie-José de grote afwezige…

De zilveren bodem

In De zilveren bodem ontmoet de serieuze advocaat Eric de slordige, vrijgevochten Donna. Vanaf het eerste moment kunnen de twee elkaar niet uitstaan. Donna werkt voor Erics moeder en bezoekt zijn ernstig zieke broertje regelmatig in het ziekenhuis. Maar als Donna vals beschuldigd wordt, verandert de houding van Eric jegens Donna en kan hij de aantrekkingskracht die hij voor haar voelt niet meer negeren.

Een trein reed voorbij

Een trein reed voorbij is een verzameling van verschillende korte verhalen die de populaire romanauteur Leni Saris in het begin van haar carrière schreef. Deze bundel is een onmisbare aanvulling op de collectie voor trouwe fans van de auteur. Enkele verhalen zijn al eerder in kranten en bladen verschenen die nu niet meer bestaan.

Een uur... een dag... een leven

In Een uur… een dag… een leven wordt Geert onschuldig vastgehouden voor een zware misdaad die hij nooit gepleegd heeft. Tenminste, volgens zijn tweelingzus Vanessa en haar ouders. Vanessa doet dan ook haar uiterste best om haar broer uit de gevangenis te halen, maar de advocaat die zij inschakelt, weigert haar te helpen. Dan komt Norbert in haar leven, maar zijn aanwezigheid maakt de problemen alleen maar groter…

Eens komt de dag

In Eens komt de dag wordt Rita overgehaald om te zorgen voor het gezin van haar oudere broer Gijs. Haar schoonzusje Hanna is al enige tijd ziek en wordt ondergebracht in een Zwitsers sanatorium. Rita lijkt het met iedereen goed te kunnen vinden, maar Ruut, de compagnon van Gijs, lijkt vooral van haar onder de indruk. Wanneer Rita te horen krijgt dat Hanna snel thuis zal komen, kan ze niet wachten om weer van haar vrijheid te kunnen genieten. Maar is er ook plek voor Ruut in haar leven? 

Eens op mijn weg

In Eens op mijn weg maakt Chantal tijdens een rel kennis met Alexis. Alexis is een heel goede muzikant en naarmate ze elkaar beter leren kennen, valt Chantal als een blok voor hem. Maar dan vertrekt hij naar Kopenhagen en laat hij Chantal alleen achter. Tijdens haar werk in het ziekenhuis ontmoet ze Peter, die er alles aan doet om haar voor hem te winnen. Toch lukt het Chantal niet om Alexis uit haar hoofd te zetten.

Geef mij vandaag en iedere dag

In Geef mij vandaag en iedere dag groeit de beeldschone Jocelyn op in een chique hotel. Ze is intelligent en heeft een prachtige stem. Echter heeft ze een nare ervaring gehad die ze maar moeilijk kan vergeten. Op de avond dat haar vader in het ziekenhuis sterft, wordt Jocelyn op straat door een dronken man aangerand. Lukt het haar om haar trauma’s te verwerken nu ze zich steeds meer aangetrokken begint te voelen tot Patrick?

>