Nieuwe Lenia Saris ebooks op tijd voor kerst

23-12-2021

Net voor het einde van het jaar kunnen we nog melden dat er NOG 5 boeken van Leni Saris als e-book verschijnen.

Festsival in Luzern

In Festival in Luzern van Leni Saris, het derde deel in de populaire Daelheym Saga, speelt Gabriëlle de hoofdrol. Ze is de dochter van een bekend dirigent en studeert in een Zwitsers pensionaat. Wanneer ze valselijk beschuldigd wordt door haar kamergenoot Suzanne, vlucht ze naar Luzern, waar ze contact opneemt met haar vader die daar een muziekfestival dirigeert. Via hem ontmoet ze André, een bekende zanger. Als ze op het punt staan te trouwen, komt André achter de beschuldigingen toentertijd in Zwitserland en is het nog maar de vraag of haar huwelijk met André stand zal houden… Festival in Luzern is het derde deel in de Daelheym Saga, een van de bekendste series van populaire romanauteur Leni Saris.

En zo begon het

In En zo begon het van Leni Saris, het tweede deel in de populaire Daelheym Saga, staat Merel altijd in de belangstelling door haar temperament en beeldschone uiterlijk. Al vroeg in haar leven komt ze in aanraking met de student Alexander, die naast zijn studie dol is op fotograferen. Via Merels broer komt hij in contact met Lon, Merels oudere zus, en verlooft zich met haar. Jaren later probeert Merel een beroemde ballerina te worden wanneer ze opnieuw Alexander tegen het lijf loopt. Ze voelen zich erg tot elkaar aangetrokken, maar Alexander wil zijn verloving met Lon niet verbreken. Toch lijkt Lon door te hebben wat er tussen de twee speelt… En zo begon het is het tweede deel in de Daelheym Saga, een van de bekendste series van populaire romanauteur Leni Saris.

Letters in de lucht

In Letters in de lucht van Leni Saris krijgt Susan van de werkgever van haar broer een vreemde opdracht: of zij een script wil overtypen van de archeoloog Philip Luneborch. Susans nieuwsgierigheid is geprikkeld en ze raakt al snel in de ban van het werk van Philip. Wanneer ze hem van het vliegveld moet ophalen en met hem meereist naar hun plaats van bestemming, ontdekt Philip dat zijn koffer – met daarin een zeer kostbaar beeldje – is ontvreemd. Dat is het begin van een zeer spannend avontuur, waarin Susan en Philip steeds dichter naar elkaar toe groeien. Maar Susan wil beslist geen vervangster worden van Philips overleden vriendin… Letters in de lucht is een spannende roman van topauteur Leni Saris. Van haar hand verschenen onder andere Wie is Annabelle en Daar was eens.

Het licht in de toren

Het licht in de toren van Leni Saris is een spannende roman over het geheim achter de gelijkenis tussen het meisje Sigrid en de Vrouwe van ‘Reduma State’. Frank vindt de gelijkenis zo frappant dat hij erop staat om beide partijen elkaar te laten ontmoeten. De oplossing en alles wat ermee samenhangt komt heel onverwachts door het licht in de vuurtoren. Ondertussen raakt Sigrids liefde voor Frank op de achtergrond… Lukt het Sigrid om naast alle opwindende gebeurtenissen in haar leven ook nog ruimte te vinden voor de liefde? Het licht in de toren is een spannende roman van topauteur Leni Saris. Van haar hand verschenen onder andere Letters in de lucht en Marjory slaapt niet meer.

Marjory slaapt niet meer…

In Marjory slaapt niet meer van Leni Saris, het vijfde deel in de populaire Daelheym Saga, ontwaakt Marjory na lange tijd uit een coma. Ze herinnert zich niets meer van het vreselijke ongeluk waarbij ze haar ouders heeft verloren. Moeizaam probeert ze haar leven weer op te pakken, terwijl haar broer Marek haar voor alles probeert te beschermen. Maar als Marjory een opdracht als fotomodel in Spanje krijgt, overleeft ze ternauwernood een aanslag op haar leven en ziet ze plots het gezicht uit haar nachtmerries… Marjory slaapt niet meer is het vijfde deel in de Daelheym Saga, een van de bekendste series van populaire romanauteur Leni Saris.

>