Nieuwe NA/YA boeken in 2020 die je het liefst nu al zou willen hebben!

24-12-2019

De champagne staat al koud, de glazen zijn al gepoetst en het vuurwerk staat al in de schuur te wachten om aangestoken te worden. Dit kan maar één ding betekenen; 2020 staat voor de deur! Hoewel 2019 een jaar vol met prachtige boeken was, staan er voor volgend jaar ook veel mooie titels op de planning. Met spanning wachten wij op de Cockleberry Bay-serie van Nicola May, een spannend tweeluik van Laura Kneidl en een mooi nieuw boek van Colleen Hoover.

Cockleberry Bay-serie

100% Britse feelgood, dat is de nieuwe Cockleberry-serie, geschreven door Nicola May. We lezen over hoofdpersoon Rosa en haar trouwe teckel Hot, die samen veel avonturen meemaken. Je leeft van begin tot eind met Rosa mee en waant je echt in Engeland.

Het winkeltje in Cockleberry Bay

In het eerste deel van deze Britse serie zit het Rosa niet mee. Haar leven in Londen is een complete puinhoop. Als ze een vervallen winkel erft in een dorpje in Devon, denkt ze eerst aan verkopen. Het geld kan ze goed gebruiken om de boel op orde te krijgen. Helaas voor haar zit er een clausule bij de erfenis waarin bepaald is dat het winkeltje niet verkocht mag worden. Ze mag het alleen nalaten aan iemand die het verdient. Rosa besluit het een kans te geven en vertrekt met haar teckel Hot naar Devon. Ze zet alles op alles om het winkeltje in Cockleberry Bay tot een succes te maken. Maar ze kan het niet alleen. Gelukkig zijn er genoeg locals die haar een handje willen helpen… of tegenwerken.
Deel 1 uit de Cockleberry Bay-serie verschijnt in april 2020.

Ik zie je in Cockleberry Bay

In deel 2 van de serie is de voltallige cast uit deel 1 weer van de partij. Naast Rosa en Hot ontmoeten we nu ook haar nieuwe vrienden, kennissen, en haar kersverse echtgenoot. Rosa heeft alles wat haar hartje ooit begeerde. Ze runt een eigen winkeltje en heeft de liefde leren kennen. Maar liefde kent ups en downs, en dat ontdekt ook Rosa al snel. Ze heeft reden om te geloven dat haar man een affaire heeft en gaat daar bijna aan onderdoor. Het is hoog tijd om zichzelf bij elkaar te rapen en minder afhankelijk te worden van een man, en vooral om zich niet te laten meeslepen door angst en jaloezie. Rosa maakt in dit leuke tweede deel een karaktergroei door die met veel humor en gevoel is geschreven door Nicola May.
Deel 2 uit de Cockleberry Bay-serie verschijnt in mei 2020.

Een nieuwe kans in Cockleberry Bay

Over deel 3 uit deze feelgood-serie kunnen we helaas nog niet zo veel verklappen. Wat we wel vast kunnen vertellen, is dat deze ergens in augustus 2020 uitkomt. Nog even geduld dus!

Een sensationeel tweeluik

Laura Kneidl is een nieuwe auteur bij Zomer & Keuning, en om je goed kennis met haar te laten maken brengen we in 2020 haar spannende, meeslepende new-adult tweeluik uit.

Raak me. Niet.

Raak me. Niet. gaat over de achttienjarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.
Deel 1 van dit tweeluik verschijnt in april 2020.

Verlies me. Niet.

Wederom kunnen we over het tweede deel uit dit tweeluik niet al te veel vermelden. Omdat Raak me. Niet. eindigt met een grote cliffhanger, wil je eigenlijk meteen daarna aan Verlies me. Niet. beginnen. De snelle lezers onder ons zullen toch even geduld moeten hebben, het tweede deel komt ergens in juli 2020 uit.

 

De Waarheid

De spannende NA-thriller De waarheid van Colleen Hoover gaat over schrijfster Lowen. Ze kan nauwelijks rondkomen, tot ze de kans van haar leven krijgt: ze mag de populaire boekenserie van Verity Crawford voltooien, die door een auto-ongeluk zelf niet meer kan schrijven. Als Lowen door Verity’s aantekeningen gaat, ontdekt ze een ongepubliceerde autobiografie die verborgen had moeten blijven. Ze besluit om het verhaal verborgen te houden, ook voor Verity’s man Jeremy. Maar dan krijgt ze gevoelens voor Jeremy. Hoe lang kan ze de waarheid voor zich houden?
>