Dit najaar bij Z&K!

12-06-2021

De zomer is officieel nog niet eens begonnen, maar bij Z&K zijn we achter de schermen druk bezig geweest met onze nieuwe boeken in het najaar. Lees vandaag alles over jouw nieuwe favoriete najaarstitels!


Nog niet alle titels zijn beschikbaar voor pre-order. Zodra ze dit wel zijn, zullen we de koop buttons updaten! 

Welkom in Ferry Lane

Ferry Lane #1

Het dorpje Hartmouth in Cornwall is het decor van de nieuwe feelgoodserie van Nicola May, de Britse hitauteur van de Cockleberry Bay-serie. De 33-jarige Kara droomt van een opleiding
tot bloemist. Ze kan haar alleenstaande vader echter niet in de steek laten en dus kiest ze voor the next best thing: bloemen verkopen op de markt. Als er meerdere dingen gebeuren die Kara’s leven op z’n kop zetten, ontdekt ze dat je er niet voor anderen kunt zijn als je er niet in de eerste plaats voor jezelf bent.

Welkom in Ferry Lane verschijnt op 28 september 2021 als paperback en e-book.

De sterrenhemel boven Ferry Lane

Ferry Lane #2

Het dorpje Hartmouth in Cornwall is het decor van de nieuwe feelgoodserie van Nicola May, de Britse hitauteur van de Cockleberry Bay-serie.

De sterrenhemel boven Ferry Lane verschijnt op 30 november 2021 als paperback en e-book.

Heb je het al gehoord?

Producent Jo en haar assistent Emma worden samen lachend gefotografeerd op de rode loper. De bladen bombarderen de twee tot een stel. Met overal paparazzi en vragende blikken van collega’s is het moeilijk vol te houden, maar ze geven geen commentaar. Ondertussen brengen ze wel steeds meer tijd met elkaar door… en dreigt het gerucht waarheid te worden. Maar moeten ze de wereld dat plezier wel gunnen? Debuutauteur Meryl Wilsner maakt alle warm & fuzzy feelings los!

Heb je het al gehoord? verschijnt op 12 oktober 2021 als paperback en e-book.

Londen & Seattle

Written in the Stars #2

Brendon gelooft in de liefde. Hij heeft een datingapp gebouwd en is ervan overtuigd dat de ware ergens rondloopt, ook al heeft hij haar nog niet ontmoet. Of toch wel? Als de beste vriendin van zijn zus onverwacht naar Seattle komt, maakt zijn hart een sprongetje. Hij was als jongen al verliefd op Annie. Annie daarentegen is niet op zoek naar liefde. Na verschillende slechte ervaringen gelooft ze er niet meer in. Het enige probleem is dat ze zich tot Brendon aangetrokken voelt. Heel erg zelfs.

Londen & Seattle verschijnt op 14 december 2021 als paperback en e-book.

Niemand zoals Zoë

Sportschool #2

Alleenstaande moeder Zoë is trouwambtenaar, maar heeft zelf niet veel op met het huwelijk. Maar kan ze weerstand bieden aan Thijs, een van de sportschoolbezoekers die toevallig altijd op hetzelfde moment als zij naar de spinningles komt? Of blijft haar bindingsangst haar liefdesgeluk in de weg staan?

Niemand zoals Zoë verschijnt op 6 januari 2022 als paperback en e-book.

Misverstand in de urban jungle

Misverstand #2

Ga mee van de Achterhoek naar Amsterdam! Dertiger Amelia heeft wat schade in te halen. Ze verhuist naar Amsterdam en gaat bij de OBA werken. Net gesetteld ontmoet ze haar knappe buurman, en ze zou zweren dat ze hem kent. Hij weet wel waarvan, maar vertelt haar niks.

Misverstand in de urban jungle verschijnt op 26 oktober 2021 als paperback en e-book.

Winter op Kreta

Modeontwerpster Barbara besluit vanwege gedoe op haar werk een paar dagen eerder naar Curaçao te gaan om al aan haar vakantie te beginnen. Daar aangekomen ziet ze haar man Norbert met een andere vrouw. Tot overmaat van ramp komt ze erachter dat Norbert degene is die haar bedrijf dwarsboomt. Verlangend naar rust gaat ze naar Kreta, waar ze echter heel wat meer vindt. Deze nieuwe Eva de Wit is weer net zo fijn als haar eerdere feelgoodtoppers.

Winter op Kreta verschijnt op 2 november 2021 als paperback en e-book.

Vogelvrij

De kleine revolutie #2

In de nasleep van de burgeroorlog eind achttiende eeuw waarin de patriotten zijn verslagen, vluchten velen naar Frankrijk. Cornelia en Severijn gaan naar de Nederlandse kolonie in Saint-Omer en trekken later naar Parijs. Daar begint de revolutie net en na de bestorming van de Bastille, in 1789, wordt de sfeer grimmiger. Severijn trekt zich het lot van het volk sterk aan en brengt daarmee zijn gezin in gevaar.

Vogelvrij verschijnt op 5 oktober 2021 als paperback en e-book.

Het hart van Weshley Castle

Engeland, 1546. Bij een brute moordpartij weten alleen Aleyah en Manitas te ontkomen. Ze belanden in een herberg, waar ze kost en inwoning vinden onder voorwaarde dat Aleyah voor de gasten danst. Op een avond ontmoet ze daar een man die haar niet onberoerd laat. Manitas daagt de man, de graaf van Weshley, uit voor een duel. Dan komen ze erachter dat hij achter de aanval zat. Aleyah trekt naar Londen, maar de graaf blijft haar achtervolgen.

Het hart van Weshley Castle verschijnt op 9 november 2021 als paperback en e-book.

Liefde in Milaan-bundel

Als Annelies’ relatie stukloopt en ze berooid achterblijft, gaat ze in een snackbar werken. Daar ontmoet ze Gianluca. Deze knappe Italiaan is te mooi om waar te zijn. Tijdens hun dates voelt ze zich heel bijzonder, maar is ze niet te gewoontjes voor hem? Dat gevoel blijft als ze meegaat naar Italië en zijn PA ontmoet, die duidelijk geen trek heeft in concurrentie.

Liefde in Milaan verschijnt op 14 oktober 2021 als paperback.

Layla

Colleen Hoover brengt met Layla psychologische spanning op topniveau. Leeds is ervan overtuigd dat hij de rest van zijn leven met Layla zal zijn, maar dan belandt ze in het ziekenhuis met hersenletsel. Ze verandert zo dat hij zich niet meer met haar verbonden voelt. Dan ontmoet hij Willow en langzaam wordt hij verliefd op haar. Hiermee brengt hij echter Layla in gevaar. Hij moet kiezen, maar als hij de verkeerde keuze maakt, kan het voor hen alle drie verkeerd aflopen.

Layla verschijnt op 19 oktober 2021 als paperback en e-book.

Wat we achterlaten

Georgia moet helemaal opnieuw beginnen na haar scheiding: ze is haar huis in New York, haar vrienden en haar trots kwijt. Terug in Colorado ontmoet ze de arrogante bestsellerauteur Noah Harrison, die is gevraagd om de onvoltooide roman van haar overgrootmoeder Scarlett Stanton – een literair icoon – af te ronden. Met tegenzin gaat Georgia met hem aan het werk. Als Noah en Georgia een doos met brieven vinden, begrijpen ze waarom Scarlett het boek nooit heeft afgerond.

Wat we achterlaten verschijnt op 16 november 2021 als paperback en e-book.

Oostenwind

Kompas #2

Tijdens een koude Halloween ontmoet Aaliyah een superheld: Connor Roe. Ze hebben een geweldige tijd maar zien elkaar daarna niet meer. Tot Aaliyah twee jaar later de kans van haar leven krijgt: seniorredacteur worden bij een groot tijdschriftbedrijf. Ze moet alleen een interview zien te regelen met de meest begeerde vrijgezel van New York… Connor Roe. Deel 2 in de Kompas-serie van Brittainy Cherry is net zo verslavend als Zuidenwind, en het is onmogelijk om niet verliefd te worden op Connor.

Oostenwind verschijnt op 11 januari 2022 als paperback en e-book.

Grace and Glory

Harbinger #3

Trinity heeft de strijd en haar beschermer verloren. Zelfs met demonen én wachters aan haar kant is het niet zeker dat ze de Harbinger kan verslaan. Lucifer terugbrengen op aarde om mee te vechten is een héél slecht idee, maar ze hebben geen keus: hij is de enige die machtig genoeg is. Naarmate Trinity en Zayne een gevaarlijk bondgenootschap aangaan en Lucifer de hel laat losbarsten op aarde, dreigt de Apocalyps. Of ze nu winnen of verliezen, één ding is zeker: niets zal ooit nog hetzelfde zijn.

Grace and Glory verschijnt op 23 november 2021 als paperback en e-book.

>