Prachtige recensies tijdens de blogtournee van Onvoorwaardelijk

20-07-2015

onvoorwaardelijkHoera, de blogtournee voor het boek Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover was een groot succes! Zestien bloggers gingen aan de slag met het lezen van deze intrigerende New Adult en vele tranen volgden. Net als het hardop lachen vanwege het vleugje humor waarmee Colleen Hoover schrijft. De woorden verslavend, must-read en aanrader kwamen voorbij, wij werden er op de redactie heel erg blij van! We willen dan ook heel graag de bloggers bedanken voor alle moeite en tijd, maar ook voor de stralende recensies, dankjewel! Ben je nieuwsgierig geworden naar de recensies? Neem dan vooral een kijkje op de mooie en inspirerende blogs, veel leesplezier!

Over Onvoorwaardelijk 

Onvoorwaardelijk, de emotionele rollercoaster van New York Times-bestsellerauteur Colleen Hoover! Als Tate haar nieuwe buurman Miles ontmoet weet ze zeker dat het geen liefde op het eerste gezicht is. Zelfs ‘vrienden’ is een groot woord. Het enige wat ze gemeen hebben, is een ongekende wederzijdse aantrekkingskracht. Miles wil geen liefde, Tate heeft geen tijd voor liefde, dus blijft over: seks. Miles heeft wel twee voorwaarden waar Tate zich aan moet houden: geen vragen over het verleden en geen verwachtingen voor de toekomst. Kan Tate dit volhouden? En wat houdt Miles voor haar verborgen?

Deelnemers van de blogtournee
www.Hebban.nl, www.thatblondewoman.com,www.ByDagmarValerie.nl,www.rachelleest.nl, www.leesmee.nuwww.leavenostorybehind.nlwww.joyfromjoyce.nlwww.doorellis.nl, www.biebmiepje.nlwww.cravingpages.nl,www.adorablebooks.nlwww.watermelilian.nl,  www.ohmybook.nl,www.zonenmaan.net, www.muymaaike.nl & www.reviewsandroses.nl

onvoorwaardelijk hoover

>