Romanseriemagazine 2021 is uit!

11-11-2020

Bent u al lid van de Zomer & Keuning Romanserie? Met uw abonnement ontvangt u tot tien keer per jaar twee nieuwe boeken thuis. Deze week is het nieuwe Romanmagazine uitgekomen voor 2021! Hieronder vindt u een overzicht van de boeken die binnen de romanserie verschijnen tussen januari en mei van 2020.

Januari

In januari ontvangt u bij zowel het Klein- als bij het Basisabonnement de boeken Stilte voor de storm – Gerda van Wageningen en Onderstroom – Ria van der Ven-Rijken.

Stilte voor de storm van Gerda van Wageningen is het tweede deel van de Vuurtorentrilogie. Onderstroom van Ria van der Ven-Rijken is een aangrijpende roman over twee vrouwen met twee totaal uiteenlopende levens, die zich door een huizenruil aan elkaar weven.

Februari

In februari ontvangen alleen lezers met de Plusserie de boeken Bloemen in de winter – Anne van der Vlak en De terugkomst van de kraanvogels – Sandra Berg.

Bloemen in de winter is een prachtige roman over een schilderachtig dorpje waar geluk en zorgen, liefde en bedrog net zo dicht bij elkaar blijken te liggen als overal. De terugkomst van de kraanvogels is een prachtig verhaal waaruit blijkt dat het nooit te laat is om de liefde toe te laten in je leven.

Maart

In maart ontvangt u bij zowel het Klein- als bij het Basisabonnement de boeken Engele – Johanne A. van Archem en Een nieuwe naam – Greetje van den Berg.

In Engele vertelt Johanne A. van Archem een verhaal over oorlog, angst en verzoening. Een nieuwe naam is het vervolg op Onder de linde en deze aangrijpende familieroman laat zien dat liefde alles overwint.

April

In april ontvangen alleen lezers met de Plusserie de boeken Geen weg terug – Marleen Schmitz en Het omstreden erfdeel - Clemens Wisse.

Geen weg terug van Marleen Schmitz is een aangrijpende en realistische roman over het accepteren van verandering en nieuwe wegen durven in te slaan. Het omstreden erfdeel van Clemens Wisse gaat over de keuzevrijheid van kinderen, ook als hun keuze tegen het verlangen van ouders ingaat. 

Mei

In mei ontvangen alle lezers met het Basisabonnement de boeken Geef me de moed – Simone Foekens en Hotel Piek – Marja Visscher.

In Geef me de moed van Simone Foekens krijg je een eerlijke kijk in het leven met een chronische ziekte. Hotel Piek van Marja Visscher is een overtuigende historische roman die ten diepste gaat over wat familie voor elkaar betekent.

Romanserie

Bent u nog geen lid, maar wilt u in het vervolg ook twee heerlijke boeken vóór verschijning ontvangen? Meld u dan nu aan voor de Romanserie. Bij een Klein abonnement ontvangt u vier keer per jaar twee boeken op de mat. Bij een Basis abonnement komen daar nog twee zendingen per jaar bij. Daarnaast valt een Klein- of Basisabonnement nog uit te bereiden met de Plusserie, waarin u nog vier extra keer per jaar een boekenpakket ontvangt. Aanmelden voor de Romanserie kan hier.


>