Signeersessie: Afra Beemsterboer bij Boekhandel De Kameleon

18-05-2021

Ter gelegenheid van de verplaatste Boekenweek zal Afra Beemsterboer op zaterdag 29 mei 2021 vanaf 13.00 uur haar boeken signeren bij Boekhandel De Kameleon

Met de stroom mee is goed ontvangen door het lezerspubliek. Na drie maanden was de eerste oplage uitverkocht. In september 2020 tipte Weekblad Margriet het boek in haar boekenrubriek. Op Mustreads or not, een toonaangevende website voor boekrecensies, kreeg Met de stroom mee een beoordeling die alleen maar als een warme aanbeveling kan worden uitgelegd.

De signeersessie is een uitgelezen gelegenheid om de jongste roman van Afra Beemsterboer aan te schaffen, mét een handtekening. De toegang is gratis, u bent van harte welkom.

Waar: Boekhandel De Kameleon, Marktplein 45, 1721 CK Broek op Langedijk
Wanneer: zaterdag 29 mei 2021
Hoe laat: 13.00 – 15.30 uur
Wat kost het boek: € 17,50, pinnen is mogelijk

Met de stroom mee

De 46-jarige Anna Groenendijk, hoofdpersoon van Met de stroom mee, is al elf jaar weduwe nadat haar man Koen verdronk in de haven. Sinds die tijd blijft ze aanmodderen met de vragen die hij achterliet. Dan doet een vreemdelinge haar intrede in het plaatsje, en zij brengt dingen in beweging voor zowel Anna als haar oudste dochter, de 20-jarige Bente. Langzaam maar zeker ontdekt ze een geheim verleden van haar man. Deze karaktergedreven roman van Afra Beemsterboer gaat over een moeder die dezelfde fouten dreigt te maken als haar eigen moeder, en haar volwassen dochter die haar de spiegel voorhoudt die ze zelf niet ziet.

>