Sophie Jackson en Jennifer L. Armentrout dit najaar in Nederland

14-08-2017

Dit najaar komen maar liefst twee New Adult auteurs naar Nederland! Op 14 en 15 september verwelkomen we Sophie Jackson en Jennifer L. Armentrout zal op 20 oktober in Nederland zijn. De programma’s zijn inmiddels bekend. Zien we jou op een van de data?

Sophie Jackson

Sophie Jackson kan niet wachten om haar fans te ontmoeten! Op 14 september gaan we om 16:00 met een klein groepje fans varen over de Amsterdamse grachten. Een hapje, drankje en een uur lang de tijd om met Sophie Jackson te kletsen én je boeken te laten signeren. Je gaat bovendien niet met lege handen naar huis: in de goodiebag zal o.a. het nieuwste boek van Sophie Jackson zitten: Van jou! Tickets zijn nu te koop.

Kun je er op 14 september niet bij zijn? Geen nood! Op 15 september zal Sophie vanaf 19:00 aanwezig zijn bij boekhandel Haasbeek in Alphen a/d Rijn om haar boeken te signeren en met fans te kletsen. De entree voor deze avond is helemaal gratis. Ben jij er ook bij? Laat op de speciale FB evenementenpagina even weten of je ook komt!

Meer info ?
Exclusieve vaartocht > http://bit.ly/2tzg4MD
Boekhandelsbezoek > http://bit.ly/2eKxSSo 

Jennifer L. Armentrout

Tijdens haar Europese tour doet Jennifer L. Armentrout ook Nederland aan. Dit gaan we uiteraard groots vieren met een exclusief evenement op 20 oktober: CG! presents Jennifer L. Armentrout! Stel al je vragen aan Jennifer L. Armentrout, laat je boeken signeren en geniet van alle leuke activiteiten en standjes die we voor je geregeld hebben. Tickets zijn nu te koop en zijn inclusief consumptie, diverse hapjes en natuurlijk een fijne goodiebag met daarin o.a. Vertrouw op mij, het allernieuwste boek van Jennifer L. Armentrout!

CG! Presents Jennifer L. Armentrout
Vrijdag 20 oktober – 19:00 – 21:00 (aanvang vanaf 18:30)
Winkel van Sinkel – Ottonezaal
Kromme nieuwegracht 62, Utrecht

Let op: om iedereen de kans te geven, mogen tijdens het evenement 2 boeken p.p. gesigneerd worden.

Meer info & kaartjeshttp://bit.ly/2vle8Jx

>