Binge-read heerlijke New Adult en feelgood, nu met 50% korting

03-02-2020

Ben jij 2020 lezend begonnen of heb je nog wat last van opstartproblemen? Wij hebben onze reading challenges voor dit jaar bepaald en de eerste boeken van 2020 alweer met een zucht dichtgeklapt en afgestreept en kijken er naar uit om in februari weer lekker door te lezen. En laat dat nou lekker eenvoudig en voordelig gaan met al deze heerlijke new adult, young adult en feelgood romans met 50% korting!

Wacht op mij-serie

Een klassieke, maar toch heerlijke serie. De Wacht op mij-serie van Jennifer L. Armentrout verveelt nooit! Begin je binge-read goed met Wacht op mij, Blijf bij mij, Val voor mij, Kies voor mij en Vertrouw op mij!

Wacht op mij gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij… Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan?

Blijf bij mij is het derde deel in de Wacht op mij-serie. In dit boek valt Calla voor barman Jax. Calla krijgt helaas niet meteen de kans om leuke en spannende dingen met hem te doen, want ze heeft behoorlijk wat shit uit de weg te ruimen. Met dank aan haar drugsverslaafde moeder. Gelukkig wil Jax haar daarbij helpen. Sterker nog: hij staat niet toe dat ze het alleen doet.

In Val voor mij hebben barvrouw Roxy en politieagent Reece elf maanden geleden een onenightstand gehad die voor beiden niet was wat ze ervan verwachtten, maar voor ieder om een heel andere reden. Nu probeert Roxy hem te ontlopen terwijl Reece probeert tot haar door te dringen… en er probeert nog iemand anders tot Roxy door te dringen.

In Kies voor mij spelen Stephanie en Nick de hoofdrol. Allebei hebben zij een gezonde relatie hebben met casual sex – vinden zij althans. En dat is ook niet zo moeilijk zolang er geen gevoelens bij komen kijken. Maar laten Steph en Nick die nu juist wél voor elkaar ontwikkelen.

Hoofdpersoon Jillian neemt in Vertrouw op mij een baan aan in het familiebedrijf, omdat ze moet toegeven dat het een mooie kans is. Wat haar niet wordt verteld, is dat ze direct onder Brock komt te werken. Jaren geleden was ze als een soort bakvis smoorverliefd op hem, maar hij zat in een geheel andere levensfase. Nu ligt die tijd gelukkig achter hen en na haar eerste weerstand besluit ze gewoon met hem samen te werken. Dat lukt heel aardig, tot ineens blijkt dat hij gevoelens voor háár heeft.

Het 1e en de 3e t/m 6e deel van de Wacht op mij-serie zijn tot en met 16 februari te verkrijgen met korting. Deel 2 in de serie, Ga voor mij, loopt deze maand met een andere actie mee, daarvoor verderop in dit artikel meer informatie.

Lux-serie

Naast de welbekende Wacht op mij-serie, zijn ook vier van de zes boeken uit de succesvolle Lux-serie van Jennifer Armentrout in de aanbieding! Mocht je deze serie nog niet gelezen hebben, dan is dit het ideale moment om er mee te beginnen.

In Obsidian maakt Katy kennis met haar nieuwe buurman Daemon. Deze buitengewoon aantrekkelijke jongen blijkt helaas vreselijk arrogant te zijn, en ze kunnen het totaal niet met elkaar vinden. Dan wordt Katy aangevallen door een vreemde en stopt Daemon de tijd door met zijn hand te zwaaien.

Katy valt in Onyx tegen beter weten in steeds meer voor Daemon, terwijl het juist van het grootste belang is dat niemand weet dat zij met elkaar verbonden zijn. Dat zou namelijk haar dood worden. En die van Daemon net zo goed, trouwens. Ze moet tegen hem liegen om bij hem uit de buurt te blijven, hoe zwaar haar dat ook valt.

Zelfs nu Katy en Daemon in Opal eindelijk helemaal voor hun liefde gaan, kunnen ze niet vrijuit gaan daten. Er komen allerlei andere obstakels op hun pad. Vrienden blijken ineens vijanden, en hoewel ze ook hulp krijgen uit onverwachte hoek, zijn ze hun leven verre van zeker.

Origin is het deel waarin Daemon en Katy van elkaar gescheiden zijn geraakt omdat Katy gevangen is genomen. Daemon zet alles op alles om haar terug te vinden – hij zou zelfs zijn eigen soort verraden. Ondertussen doet Katy, omringd door de vijand, wat ze maar kan om te overleven. Ze is doodsbang, maar wat kan ze doen?

De eerste vier boeken uit de serie, Obsidian, Onyx, Opal en Origin zijn tot en met 16 februari met korting verkrijgbaar. Deel 5 van deze serie, Opposition, is deze maand ook met korting te koop. Zie daarvoor de VARA-Gids actie verderop in dit artikel.

De Renegades-serie

Behoefte aan wat meer zee en zonneschijn? De Renegades-serie van Rebecca Yarros bieden we in februari ook aan voor een fijne prijs.

Het eerste deel van de Renegades-serie, Wilder, gaat over Leah. Zij krijgt de kans om een jaar lang te studeren aan boord van een cruiseschip dat de hele wereld over vaart. De enige voorwaarde? Een medestudent bijles geven en zorgen dat hij ook slaagt.

In het tweede deel van de Renegades-serie heeft Landon Rhodes als lid van het Renegade stuntteam de bijnaam Nova. Hij is woest aantrekkelijk, getatoeëerd, professioneel snowboarder en… professioneel hartenbreker. Ooit brak hij ook Rachels hart. Als zij aan boord stapt van het cruiseschip, duurt het niet lang voor ze erachter komt dat hij daar ook is.

Het derde en laatste boek in de serie gaat over een vrouwelijk lid van het stuntteam, namelijk Penna Carstairs, oftewel Rebel. En Rebel is behoorlijk badass. Ze is “sexiest female athlete of the year’ en in de wereld van extreme sports is er niemand die haar gek maakt. Maar in een bar in Las Vegas ontmoet ze Cruz, en die dringt wel door haar barrière heen.

Wilder, Nova, en Rebel zijn tot en met 16 februari in de aanbieding.

Boeken over liefde

Twee heerlijke stand alones van Colleen Hoover en Reina Crispijn zijn ook in februari nog met korting te verkrijgen. Droom weg met Eilandliefde en zwijmel mee met Onvoorwaardelijk. 

Lerares Holly Sevenstern wordt in Eilandliefde in haar werk bedreigd en besluit daarom ontslag te nemen. Ze neemt een nieuwe baan aan op het eiland Trellingerland, waar ze privéles gaat geven. Holly voelt zich aangetrokken tot de landheer, maar is dat wederzijds?

Als Tate in Onvoorwaardelijk haar nieuwe buurman Miles ontmoet weet ze zeker dat het geen liefde op het eerste gezicht is. Zelfs ‘vrienden’ is een groot woord. Het enige wat ze gemeen hebben, is een ongekende wederzijdse aantrekkingskracht. Miles wil geen liefde, Tate heeft geen tijd voor liefde, dus blijft over: seks.

Eilandliefde en Onvoorwaardelijk zijn beiden met korting verkrijgbaar tot en met 16 februari.

De heerlijke, sexy boeken van Jennifer Armentrout, Lis Lucassen en Rebecca Yarros over liefde en beminnen garanderen heel wat uurtjes leesplezier.

In IJskoud komen Sydney en Kyler samen vast te zitten in een skioord. Ze kennen elkaar al van jongs af aan en zijn stiekem verliefd op elkaar. Dat willen ze alleen niet aan de ander laten merken. Maar nu ze nergens heen kunnen, kunnen ze ook niet meer vluchten voor hun gevoelens.

Genadeloos is een heerlijke new adult van Nederlandse bodem. Dani gaat na een moeilijke tijd in Nederland naar Californië voor een jaar aan de universiteit daar. Door een fout met de studentenhuisvesting ontmoet ze Jax, die zo zijn eigen problemen heeft om mee te dealen.

Onverminderd van Rebecca Yarros is rauw, realistisch en romantisch. Dat rauwe begint al bij de openingsscène, waarin Ember het dramatische nieuws krijgt dat haar vader is gesneuveld in Afghanistan. In die toch al kwetsbare periode komt ze er ook nog achter dat haar vriendje Riley het doet met haar huisgenoot. Ember vindt steun bij Josh, de ijshockeycoach van haar broertje. Maar ze kijkt wel uit om zich in een nieuwe relatie te storten…

IJskoud, Genadeloos en Onverminderd zijn tot en met 16 februari te verkrijgen met korting.

Romantische korting


Om alvast een beetje in de Valentijns sferen te komen zijn er twee extra Romance titels toegevoegd. Een mooie kans om je Wacht op mij-serie compleet te maken, en (als je haar nog niet kende) kennis te maken met Mia Sheridan.

Wanneer hoofdpersoon Ellie in Alleen maar jij de mooie Gabriel ontmoet, wordt ze verliefd op hem. Maar ze vindt dat ze eerst zichzelf moet vinden, voor ze een liefdesrelatie met hem kan aangaan. Mia Sheridan weet op een prachtige manier te beschrijven dat de liefde pas kan bloeien als degene die liefheeft dat doet.

In Ga voor mij droomt de negentienjarige Teresa van een carrière als danseres, maar door een blessure moet ze die droom even on hold zetten. Totdat haar been weer beter is gaat ze naar de universiteit waar haar broer Cam op zit. En hij is niet de enige: ook Jase, met wie ze ooit een verboden kus deelde waar ze graag aan terugdenkt, studeert hier. Meteen als ze hem weer ziet valt ze voor hem, maar hij houdt de boot af. Ze begrijpt niet waarom en dat frustreert haar, want zij kan zich nog moeilijker over hem heen zetten dan over haar blessure.

Alleen maar jij en Ga voor mij zijn van 14 tot en met 29 februari te verkrijgen met korting.

VARA-Gids actie.

Opposition is het vijfde en laatste deel van de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout. Na Obsidian, Onyx, Opal en Origin is Opposition de absolute climax van deze YA-crossover-serie. Katy en Daemon moeten harder vechten dan ooit voor het voortbestaan van de mensheid én van hun liefde.

Amy Giles deelt een emotionele klap uit met Alles is nu. Het gezin waarin Hadley opgroeit lijkt perfect. Maar niets is wat het lijkt. Hadley is de oudste dochter en wordt mishandeld door haar vader. Ze doet er alles aan om haar zusje ditzelfde lot te besparen. Maar als Hadleys verboden relatie aan het licht komt, wordt het huiselijk geweld nog erger. Totdat er een ongeval gebeurt waardoor alles verandert.

De e-books zijn van 21 januari tot en met 4 februari te verkrijgen met korting. Wil je weten hoe de actie precies werkt? Kijk dan hier.

 

Prijzen en aanbiedingsdata zijn onder voorbehoud. Alle aanbiedingen, m.u.v. de VARA-Gids-actie, zijn exclusief voor Bol.com en Kobo.com. Uitgeverij Zomer & Keuning, Bol en Kobo behouden het recht deze actie vroegtijdig te stoppen.

>