Stem nu op jouw favoriete Romance boek van 2020!

18-11-2020

De Goodreads Choice Awards van 2020 zijn bezig en er staan maar liefst dríé boeken in die wij aankomend jaar gaan uitbrengen! WANT: We gaan natuurlijk ook Rage and Ruin van Jennifer L. Armentrout vertalen! Deze verschijnt 28 april!
Zijn jullie ook al enthousiast geworden? Breng dan hier je stem uit!

Spijt van jou - Colleen Hoover

Morgan werd op zeventienjarige leeftijd zwanger van haar nu zestienjarige dochter Clara. De twee botsen erg met elkaar, maar gelukkig weet vader Chris de vrede te bewaren tussen de overbezorgde moeder en vrijgevochten dochter. Als hij betrokken raakt bij een ernstig ongeluk, stort hun wereld in, en elke dag komen er nieuwe geheimen aan het licht. Morgan en Clara raken steeds verder van elkaar verwijderd.


Spijt van jou verschijnt op 26 mei 2021

Boyfriend Material - Alexis Hall

Luc, de zoon van een wereldberoemde rockster, is op zoek naar een normaal, lief vriendje dat hem kan helpen om zijn slechte imago in de pers op te poetsen. Oliver is een advocaat die in zijn hele leven nog niks schandaligs heeft gedaan. Echt boyfriend material dus. Ze zijn totale tegenpolen maar maken een afspraak: zolang de pers achter Luc aan zit, zullen ze doen alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze elkaar nooit meer te zien. Maar het probleem is dat de neprelatie wel heel echt voelt...


Boyfriend Material verschijnt op 13 april 2021

>