Uitnodiging – Ben jij ook aanwezig bij de boekpresentatie van Follow?

24-05-2016

follow.lr.978940190792717 juni is het feest! Op deze dag lanceren we bij de prachtige boekhandel Van Piere in Eindhoven deze verslavende roman geschreven door Gaby Rasters. We zijn ontzettend trots op haar, want dit jaar verschijnt niet alleen Follow, maar ook haar boeken Like en Share! Wij kunnen niet wachten, heb jij je al aangemeld? RSVP voor 9 juni bij info@zomerenkeuning.nl, want vol = vol!

Over Follow
FOLLOW het leven van Mila in deze roman van Gaby Rasters. Dat leven is niet alleen ingewikkeld, maar ook herkenbaar en verslavend. Dertiger Mila is op zoek naar warmte en liefde. Haar zoektocht speelt zich grotendeels af op het internet, want Mila zit vanwege het werk van haar man in Zuid-Frankrijk. Ze krijgt weer contact met een oude liefde in Nederland en de digitale vonken spatten eraf, tot ze ook in real life een wel erg leuke man ontmoet. Hmm… Extra tof aan FOLLOW is dat Mila en de andere personages te vinden zijn op social media.

Lieve lezers,
Deze eerste roman neemt jullie mee in de zoektocht van Mila naar Liefde met de hoofdletter L. Misschien leest ze teveel kasteelromannetjes en zoekt ze naar iets wat niet bestaat. Maar volgens mij denken we allemaal weleens terug aan die grote liefde van vroeger of vragen we ons af: is dit het nu? Is dit alles? Ik hoop dat jullie net zoals Mila vlinders krijgen in je buik door de lieve woorden van Chris, dat jullie moeten lachen om haar grapjes en haar onzekerheden en dat er af en toe tranen rollen als je opgaat in haar eenzaamheid en enorme worsteling. Misschien gaat Mila wel een vriendin van je worden, net zoals ze dat voor mij geworden is. En of je haar nu een schop onder haar kont wil geven of juist een arm om haar heen slaan, beiden mag, want dat betekent dat ze tot leven gekomen is in Follow.
Liefs, Gaby

Neem voor meer informatie ook zeker een kijkje op haar website.

Follow uitnodiging

>