Uitnodiging – Ben jij ook aanwezig bij de boekpresentatie van Halsoverkop?

02-06-2016

cover_AvWijnen_Halsoverkop.inddOp 28 juni is het eindelijk zover. Dan verschijnt het feelgooddebuut van het jaar: Halsoverkop van Aline van Wijnen! Deze gebeurtenis willen we uiteraard graag vieren, en dat doen we met een feestelijke boekpresentatie op donderdag 30 juni vanaf 19:00 bij boekhandel Stumpel in Almere! Wij hebben er ontzettend veel zin in. Wil jij hier ook bij aanwezig zijn? RSVP voor 27 juni bij info@zomerenkeuning.nl, want vol=vol!

Over Halsoverkop
In Halsoverkop brengt de single dertiger Nicole haar tijd het liefst door met Dan, Dave en Paulo (Brown, Eggers en Coelho dus, in papieren vorm). Ze slaagt er echter niet in om een leuke man van vlees en bloed te vinden. Totdat ze op het plekje waar ze altijd gaat lezen in haar lunchpauze een man ziet zitten… met een boek in zijn handen.

Over Aline van Wijnen
Aline van Wijnen is een boekenwurm, net als de hoofdpersoon van haar debuutroman. Sinds een paar jaar droomt ze niet alleen weg bij romantische verhalen, maar schrijft ze ook zelf. Daarnaast yogaat ze graag, borrelt met vrienden en werkt als administratief medewerker bij een bedrijf in luxeartikelen.

Volg Aline van Wijnen ook op Facebook!

160526-Promotie Halsoverkop A3

>