De liefde hangt in de lucht: romantische titels voor fijne prijzen

13-02-2020

Calling all the lovers and hopeless romantics! De straten kleuren roze en Cupido heeft zijn boog weer gespannen. Dat kan maar één ding betekenen; het is bijna Valentijnsdag! Een dag om de liefde te vieren, de liefde voor je partner, een ouder of familielid, een vriend of vriendin of gewoon lekker voor jezelf. Of je nou een relatie hebt of lekker single bent, een goed boek is altijd fijn om je in te verliezen. Daarom hebben we speciaal voor jullie 5 e-boeken en 5 luisterboeken geselecteerd om dit weekend bij te zwijmelen.

Dompel je onder in de liefde

Als de tienjarige Faye door de ondoorgrondelijke Sean gered wordt, verklaart ze hem tot haar persoonlijke held. Zodra ze volwassen wordt, gaat ze op zoek naar zichzelf en naar de liefde. Maar staat haar vriendschap met Sean hierbij niet in de weg? Sean heeft een moeilijke jeugd en dan komt de onhandige Faye in zijn leven en maakt hij mede dankzij haar zijn dromen waar. Maar durft hij ook te gaan voor wat hij het liefste wil in zijn leven? Volg het romantische verhaal tussen deze twee mensen die toevallig in elkaars leven kwamen in de heerlijke feelgoodroman Faye & Sean van Marina Folkers.

Balletdanseres Clara verhuist in De wensmuur van Mia Sheridan naar New Orleans omdat ze toe is aan verandering, maar vooral omdat ze eenzaam is. Daar hoort ze over twee geliefden die ooit leefden op de Windisle-plantage. Het verhaal krijgt haar in zijn greep en ze wil er meer van weten. Op de plantage heeft de verminkte Jonah zich uit schaamte opgesloten achter een muur waar mensen wensen brengen. Zonder elkaar ooit te hebben gezien ontstaat er een band tussen Clara en Jonah. Mia Sheridan schreef met De wensmuur een modern, mysterieus sprookje dat doet denken aan Belle en het Beest.

Het ene moment heeft de zeventienjarige Lena nog een vriendengroep, een wederzijdse verliefdheid en grootse plannen voor haar studententijd. Dat verandert als ze na een feestje met vier vrienden betrokken raakt bij een auto-ongeval. Lena is de enige die het overleeft. Ze wordt verteerd door schuldgevoel, kruipt in haar schulp en duwt iedereen van zich af. Deze young adult-roman van bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout, ook bekend van de Lux-serie, stelt de vraag: kun je ooit weten wanneer je op het punt staat een enorme fout te maken? Als morgen niet bestaat is aangrijpend van begin tot eind.

Wanneer Caitlin een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de Britse hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al Caitlins zekerheden, zoals haar jarenlange, stabiele relatie met Steven, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, maar dit wordt haar moeilijk gemaakt door Max Jordan, een beroemde filmster die ook befaamd is om zijn charme. Hij rammelt met plezier aan haar overtuigingen en zet de boel nog meer op zijn kop. Lukt het Caitlin om de weg terug te vinden? Marina Folkers neemt de lezer in de feelgoodroman Zoektocht terug mee naar het Londense uitgaansleven en de stranden van Cornwall.

Amy Giles deelt een emotionele klap uit met Alles is nu. Het gezin waarin Hadley opgroeit lijkt perfect. Maar niets is wat het lijkt. Hadley is de oudste dochter en wordt mishandeld door haar vader. Ze doet er alles aan om haar zusje ditzelfde lot te besparen. Maar als Hadleys verboden relatie aan het licht komt, wordt het huiselijk geweld nog erger. Totdat er een ongeval gebeurt waardoor alles verandert. En na die dag praat Hadley niet meer over wat is geweest. Het kost haar al genoeg moeite om vrede te krijgen met het nu. Alles is nu is een aangrijpende YA crossover van de talentvolle Amy Giles.

Luister naar de fijnste verhalen

Geen zin om zelf te lezen? Speciaal voor Valentijnsdag hebben we ook een aantal luisterboeken voor een scherpe prijs. Zo kun je de aangrijpende roman Alles is nu van Amy Giles en het moderne sprookje De wensmuur van Mia Sheridan ook met korting beluisteren.

Waan je in het romantische Frankrijk van Marina Folkers met Onder de sterren van Montpellier of Meer dan ooit.

Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht? Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is? Onder de sterren van Montpellier van Marina Folkers is een heerlijke feelgoodroman van Nederlandse bodem.

Enige tijd na de dood van haar man doet Lucie een schokkende ontdekking. Ze neemt ontslag en gaat impulsief op zoek naar haar oude liefde David. Maar David zit helemaal niet op haar te wachten en wil eigenlijk dat ze weer gaat. Meer dan ooit weer een heerlijke feelgoodroman van Nederlandse bodem.

Sloan heeft al twee jaar een relatie met drugscrimineel Asa. Ze voelt zich meer bezit dan mens, maar ze kan niet bij hem weg, omdat hij de zorg voor haar zieke broertje betaalt. Dan ontmoet ze tijdens een college Carter. Ze krijgen gevoelens voor elkaar, maar Sloan wordt ondertussen ook steeds meer onder druk gezet door Asa. Daarom zegt ze ja op zijn huwelijksaanzoek. Ze heeft het gevoel dat ze niet anders kan. Maar dan heeft ze buiten Carter gerekend. Too late is een romance van Colleen Hoover die een dosis crime bevat die ervoor zorgt dat het een enorme pageturner is.

Wij wensen jullie allemaal een fijne Valentijn en veel leesplezier tijdens deze dag van de liefde.

 

Alle acties lopen van 13 februari 2020 tot 17 februari 2020. Alle e-bookacties zijn exclusief voor Boekenwereld.com. Alle luisterboekacties zijn exclusief voor Luisterrijk.nl. Prijzen en aanbiedingsdata zijn onder voorbehoud. Uitgeverij Zomer & Keuning, Boekenwereld en Luisterrijk behouden het recht deze actie vroegtijdig te stoppen.

>