Fijne Valentijn: hartverwarmende e-bookserie met 50% korting

12-02-2021

Naast de sneeuw hangt er dit weekend nog iets in de lucht: de liefde. Dat wij bij Z&K dol zijn op een beetje liefdesvreugde is natuurlijk geen geheim. Veel van onze boeken stromen over van de liefde en romance en dat delen we graag met jou. En omdat het dit weekend Valentijn is, hebben we een van onze favoriete, nieuwste feelgoodseries alleen dit weekend afgeprijsd. Als Valentijnscadeautje, van ons voor jou.

De Happy in de Hofstad-serie van Renée Olsthoorn volgt drie vrouwen uit de Boterenbroodfamilie die alle drie op hun eigen manier op zoek zijn naar het geluk en de liefde. Laat je meevoeren naar Parijs, Londen, New York en Den Haag en ervaar de liefde zoals je deze nog nooit eerder hebt ervaren!

De Franse Slag

Fotografe Eva Boterenbrood is op zoek naar de liefde. Ze heeft een profiel aangemaakt op verschillende datingapps, maar helaas blijft haar zoektocht nog zonder succes. Ze verlangt vurig naar een reallife klik, maar dat wil maar niet lukken. In het restaurant van haar vader dat te koop staat, loopt ze de aantrekkelijke Fransman Lucien Lamoureux tegen het lijf. Hij werkt in een Amsterdams hotel, maar zou graag voor zichzelf beginnen. Lucien vraagt Eva of ze hem wegwijs wil maken in Den Haag. Is dit de ontmoeting waar Eva al zolang op hoopt?

Josefiens zevende hemel

Na haar scheiding van Engelsman Benedict Barlow vertrekt Josefien Boterenbrood met haar dochtertje Penelope vanuit Engeland terug naar familie in Nederland, waar ze een eigen vegan patisserie wil beginnen. Josefien weet één ding zeker: ze wil voorlopig geen man in haar leven, en al helemaal geen Engelsman. Maar dan leert ze de aantrekkelijke Luke Lovegrow kennen, wéér een Engelsman. Josefien en Luke zijn totale tegenpolen. Hij is overtuigd vleeseter, zij al jaren vegan; hij conservatief en een tikkeltje seksistisch, zij progressief en overtuigd feministe. Kan er desondanks iets moois opbloeien tussen de twee? Een ding is zeker: aan vuurwerk geen gebrek!

Een serenade voor Gina

Schrijfster Gina is een Amerikaanse met Italiaans/Nederlandse roots en woont in New York City. Jason, de liefde van haar leven, is twee jaar geleden door een noodlottig ongeval om het leven gekomen, en Gina kan hem maar niet vergeten. Tijdens een van haar dagelijke jogrondjes door Central Park ontmoet ze de Nederlandse Sven, een cellist en docent aan The Juilliard School of Arts. Sven wil Gina graag beter leren kennen, maar Gina is terughoudend. Ze ziet elke vorm van contact met Sven als verraad naar Jason toe. Ze probeert zich te focussen op het schrijven van haar nieuwe boek, maar Gina kampt met een writer’s block. Om haar te helpen biedt haar moeder Betsy haar een vakantie aan naar Nederland, om haar Haagse familie Boterenbrood te leren kennen. Geeft dit Gina meer inzicht in wie ze is en durft ze haar hart weer open te stellen voor de liefde?

De Franse Slag

van €5,99 voor €2,99

Josefiens zevende hemel

van €5,99 voor €2,99

Een serenade voor Gina

van €3,99 voor €1,99

De acties gelden van 12-02-2021 t/m 14-02-2021 en uitsluitend op de e-books van de genoemde titels. Deze actie geldt alleen bij Boekenwereld. Uitgeverij Zomer & Keuning en Boekenwereld behouden zich het recht om deze actie vroegtijdig te stoppen. Prijswijzigingen, tik- en spelfouten voorbehouden. Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.

>