Vandaag verschenen: Casa dell’Amore en audioboeken Liefde in Milaan

15-01-2021

Daar is ie dan! Casa dell'amore, het derdedeel  van de Liefde in Milaan-serie, van Saskia M.N. Oudshoorn is vandaag uitgekomen bij Uitgeverij Zomer & Keuning! Daarnaast zijn nu alle boeken in de Liefde in Milaan-serie te verkrijgen als audioboeken. 

Casa dell' Amore

Liefde in Milaan #3

Anneloes’ leven is compleet op zijn kop komen te staan sinds ze Gianluca heeft ontmoet. In Casa dell’amore, het derde en laatste deel van de serie Liefde in Milaan door Saskia M.N. Oudshoorn, zet ze ook zélf alles op z’n kop om met hem te leven.

Terug in Rotterdam meldt ze haar baas dat ze een sabbatical wil. Ze gaat naar Italië om samen met Gianluca een landhuis op te knappen, maar als het bijna zover is, vindt ze het toch best lastig: geen meidenavonden meer met haar vriendinnen, ver weg van haar familie… Het enige waar ze niet aan twijfelt, is de liefde tussen haar en Gianluca. Al kennen ze elkaar nog maar kort, ze zijn er zeker van dat ze in hun casa dell’amore het geluk zullen vinden. Maar dan verschijnt ineens de bloedmooie Gina op het toneel, Gianluca’s jeugdliefde. Is hun prille liefde hiertegen bestand of heeft Anneloes voor niks alle schepen achter zich verbrand? Je leest het in dit romantische verhaal van Saskia M.N. Oudshoorn. Dus ga mee naar Italië en geniet!

Audioboeken Liefde in Milaan

Luister nu naar de hele Liefde in Milaan-serie!

Liefde in Milaan #1

Toeval bestaat niet

Saskia M.N. Oudshoorn

Liefde in Milaan #2

Loes, Luca & Liz

Saskia M.N. Oudshoorn

Liefde in Milaan #3

Casa dell'Amore

Saskia M.N. Oudshoorn

>